The Art of Living Event | Luxe Woonbeurs

Het tweede The Art of Living Event komt steeds dichterbij! De voorbereidingen zijn in volle gang. Exposanten stromen binnen, tickets vliegen de deur uit en de locatie begint steeds meer vorm te krijgen. Met een breed scala aan deelnemers zal het Autotron gevuld worden vol interieur, tuin en kunstinspiratie. Ook op het gebied van bouw en lifestyle is er genoeg te zien! Tijdens dit jaarlijkse hoogtepunt komt het The Art of Living magazine tot leven, en kun je als bezoeker bedrijven en vakspecialisten ontmoeten voor het realiseren van jouw droomhuis!

Koop hier tickets

Interieur

Nieuw dit jaar zijn de ‘Stijlkamers’. Tien designers en high-end bedrijven steken de handen uit de mouwen om de mooiste interieurontwerpen te presenteren. Een van de designers is Marcel Wolterinck. Wolterinck kenmerkt zich door het gebruik van subtiele kleuren en natuurlijke materialen. Er moet een goede balans zijn tussen esthetiek en functionaliteit. Dit is ook zeker terug te zien in het ontwerp van de stijlkamer.

Een andere bekende naam is Remy Meijers. Onder andere te zien in RTL Woonmagazine, waar hij regelmatig zijn visie op interieur tot uiting mag brengen. In de ontwerpen van Remy is rust een vereiste, maar ook spanning, drama en rijkdom dragen bij aan een juiste balans. Alle elementen vallen altijd perfect op hun plaats, wat zorgt voor eenvoud en elegantie. Benieuwd naar zijn visie? De door Remy ontworpen kamer ‘Timeless Living’ is gedurende het event te bewonderen.

Tuin

Ook op het gebied van outdoor living is er genoeg te zien! Twee grote inspiratietuinen van bij elkaar ruim 500 m2 geven inzicht in de talloze mogelijkheden in tuindesign. De tuin is een verlengstuk van de woning, en de overgang van binnen naar buiten is dan ook zeer belangrijk voor het totaalplaatje. Het realiseren van een droomtuin is geen makkelijke klus, een flinke dosis tuininspiratie kan dan ook geen kwaad!

Zowel Buijtels Buitengewone Tuinen als Knops Tuindesign zullen dit jaar weer twee prachtig exclusieve tuinen presenteren tijdens het The Art of Living Event. In deze tuinen zullen producten te zien zijn van verschillende partners. Hierbij kun je denken aan zwembaden, overkappingen, accessoires en buitenkeukens. Diverse vakspecialisten zijn aanwezig om de bezoekers te voorzien van alle benodigde informatie!

The Art of Living Event, woonbeurs, event, wooninspiratie

Kunst & Lifestyle

De vide in het Autotron zal volledig in het teken staan van kunst en lifestyle. MPV Gallery, een kunstgalerij uit ’s-Hertogenbosch, presenteert een sfeervolle ‘boulevard’ met werk van fotograaf Marc Lagrange. Gedurende zijn carrière fotografeerde Lagrange steeds dezelfde vrouwen in verschillende periodes, waardoor ze tot zijn muzen ontwikkelden. Het vertrouwen dat tussen hen door de jaren heen groeide, is zeldzaam in de fotografie en genereerde verrassende resultaten.

Ook zullen er diverse stands aanwezig zijn op het gebied van lifestyle. Horloges, auto’s, je kunt het zo gek niet bedenken. Voor alle lifestyle- en kunstliefhebbers is dit dé plek om inspiratie op te doen voor je interieur!

Masterclasses

Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je als bezoeker gratis deelnemen aan masterclasses. Deze masterclasses variëren in thema’s als bouw, interieur, tuin en kunst. Eelco Dekker, werkzaam bij Jade Architecten zal onder andere iets gaan vertellen over spraakmakende architectuur. Hoe ontwerp je een huis voor de toekomst?  Ook diverse (tuin)designers zullen een interessante presentatie voorbereiden. De sprekers brengen deze thema’s tot leven met als doelstelling u als bezoeker te informeren en inspireren over de nieuwste trends binnen wonen en lifestyle. Je zult naar huis gaan vol vernieuwende inzichten. Binnenkort maken we alle namen bekend, dus houdt hiervoor de website in de gaten!

Dit mag je niet missen! Zien we je daar?

Woonbeurs, Woonbeurs 2020, wooninspiratie, tickets, event, evenement, exclusief

Wil je nou meer informatie over het evenement? Neem dan contact op met event@theartofliving.eu

Lees hier alles over het event!

Koop hier tickets


Web editor: Media team     |

Datum: 13 | feb | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media