5 tips voor een unieke keuken | Exposanten uitgelicht!

Voor velen is de keuken hét kloppend hart van de woning. De keuken is niet alleen de plek waar gezelligheid en romantiek ontstaat, maar ook waar je samen komt om te bespreken hoe de dag verlopen is of waar emotionele banden versterkt worden. Het is de plek vol warmte en sfeer, maar hoe til je deze ruimte naar een hoger niveau? De volgende bedrijven zijn gespecialiseerd in het compleet maken van een unieke keuken!

De keuken

Een keuken begint natuurlijk bij het belangrijkste gedeelte, namelijk de keuken zelf. Dit is de plek waar het echte werk plaatsvindt. Het ervaren bedrijf Miikitco uit Kortrijk, België, weet alles over het maken van een professionele keuken. Of het nou een oester- of een diamantvormig kookeiland is waar je van droomt, Miikitco laat ze uitkomen. Dat is wat het Belgische bedrijf uniek maakt. Een door Miikitco ontworpen en geïnstalleerde keuken staat garant voor kwaliteit. Dit betekend kwalitatieve producten zoals de Japanse grill van Yakiniku of de Charcoal ovens van Josper, maar ook het begeleiden van het volledige ontwerp-, productie- en bouwtraject!

Het fornuis

Een van de belangrijkste producten in de keuken is het fornuis. Hoewel het uiterlijk van het fornuis vaak vergeten wordt, is het fornuis een van de keukenapparaten die jouw keuken echt een unieke keuken kan maken. De unieke Franse fornuizen van Lacanche hebben slechts één doel: comfortabel koken. In tegenstelling tot de meeste merken wordt een Lacanche fornuis samengesteld uit professionele componenten. De fornuizen zijn volledig zelf samen te stellen, waardoor het fornuis altijd perfect bij uw wensen aan sluiten.

De eettafel

Een ander belangrijk voorwerp in de keuken is natuurlijk de eettafel. Maarten Kierkels van het ambachtelijke en duurzame bedrijf DOKX vertaalt jouw passie, vak of jouw ruimte naar een eettafel die meer dan persoonlijk is. De designtafels van DOKX zijn handgemaakt en bestaan uit een blad met een eigen verhaal: een damwand, de vloer van een Russische treinwagon of bijvoorbeeld de planken uit een steenfabriek. Dit hout wordt bewerkt en vervolgens gegoten in een kristalhelder hars. Iedere eettafel is dus een unieke eettafel!

Meubelbeslag

Deurkrukken en meubelbeslagen kunnen een keuken maken of breken. Door het veranderen of toevoegen van een meubelknop verandert je binnen een ogenblik de uitstraling van jouw keuken. Het exclusieve bedrijf, Deurstijl Projecten, uit Veghel bezit een groot assortiment aan meubel- en deurbeslag. Het assortiment bestaat uit een ruime keuze van moderne en klassieke meubelbeslag waardoor je keuken er tot in de details perfect uitgewerkt uitziet. Het bedrijf is tevens in bezit van beroemde deurkruk ontwerpen zoals Bauhaus of Chemin de Fer. De producten van DeurStijl Projecten geven je interieur een elegante en luxe uitstraling.

De vloer

Bij het ontwerpen van de keuken wordt er vaak niet meteen aan de vloer gedacht. Terwijl de vloer voor een groot gedeelte de uitstraling en de stijl van de keuken bepaalt. Zo kan een bijpassende vloer jouw keuken een prachtige en unieke uitstraling geven. De groothandel in natuursteen tegelvloeren en keramische tegels, Loetino, is met hun uitgebreide collectie de uitstekende keuzen als het gaat om keukenvloeren. Loetino importeert vanuit de gehele wereld direct bij de bron. Hierdoor zijn de tegels van Loetino duurzaam en van hoge kwaliteit. De tegels zorgen voor een sfeervolle, betrouwbare en functionele keuken!

Wil je nou meer informatie over het evenement? Neem dan contact op met event@theartofliving.eu

Lees hier alles over het event!

Koop hier tickets


Web editor: Media team     |

Datum: 20 | apr | 2020


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media