Beste exposant/bezoeker,

Vanwege de omstandigheden rondom het coronavirus en het advies van het RIVM zijn we helaas genoodzaakt om het The Art of Living Event te verplaatsen. Vanuit de overheid is het advies gegeven om alle grotere evenementen in Noord-Brabant af te lassen. Omwille van de gezondheid van de exposanten, bezoekers en alle andere betrokkenen gaan we hier volledig in mee. 

We zijn er ons van bewust dat alle partijen zich volledig hebben ingezet en nog inzetten om van het event een zo’n groot mogelijk succes te maken. Om deze reden doen wij er ook alles aan om de verplaatsing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Samen met de betrokken partijen is er een nieuwe datum vastgesteld. We proberen u zo goed mogelijk te informeren over de nieuwe ontwikkelingen en/of updates met betrekking tot het event via onze website en social media kanalen.

Alle vergeven tickets zullen op de nieuwe datum geldig zijn. Hierover komt een apart bericht naar alle tickethouders.

Middels dit bericht hopen we u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, kan er ten alle tijden contact worden opgenomen via een van de medewerkers van The Art of Living +31(0)497 531 531 of event@theartofliving.eu.

We hopen op jullie begrip en vertrouwen in onze organisatie. We kijken er naar uit om ons 20-jarig jubileum op de nieuwe datum samen te kunnen vieren.

Met vriendelijke groet,
Team The Art of Living


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 10 | mrt | 2020


Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media