Beste bezoeker,

Team The Art of Living heeft in goed overleg besloten om het The Art of Living Event in oktober 2020 niet door te laten gaan. De benodigde extra maatregelen, begrijpelijke twijfel bij zowel bezoekers als exposanten, en het niet kunnen bieden van een volledige beleving zijn voor ons doorslaggevende factoren geweest om deze keuze te maken. 

We zijn ons ervan bewust dat zowel de bezoekers als exposanten erg hebben uitgekeken naar het The Art of Living Event 2020. Echter zouden de maatregelen zodanig veel veranderingen met zich meebrengen dat de beoogde kwaliteit en verwachtingen van het event niet gerealiseerd zouden kunnen worden. Omdat de toekomst van het virus nog zeer onzeker is en nog meer teleurstellingen te voorkomen, hebben wij als organisatie besloten om op dit moment nog geen nieuwe datum vast te stellen voor 2021.

We hopen iedereen in 2021 gezond terug te zien bij het event zodat we er een groot succes van kunnen maken! Alle vergeven tickets zullen uiteraard ook op de nieuwe datum in 2021 geldig zijn.

Middels dit bericht hopen we u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, kan er ten allen tijden contact worden opgenomen via een van de medewerkers van The Art of Living +31(0)497 531 531 of event@theartofliving.eu.

We hopen op jullie begrip en vertrouwen in onze organisatie. We kijken er naar uit om ons 20-jarig jubileum in 2021 samen te kunnen vieren.

Met vriendelijke groet,

Team The Art of Living


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 10 | mrt | 2020


Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media