Een persoonlijk interieur | Exposanten uitgelicht!

Een uniek interieurproduct kan een interieur maken of breken. Het maakt een interieur persoonlijk en uniek. Dit kan gedaan worden door middel van bijvoorbeeld een op maat gemaakte kast of voor jou gemaakte accessoires. Een woning moet mooi en praktisch zijn, maar vooral ook voelen als een echt thuis wat goed aansluit bij jou smaak en wensen. Deze volgende bedrijven weten precies hoe ze jouw woning omtoveren tot een unieke en persoonlijke plek!

Artistiek 

Een op maat gemaakt meubelstuk geeft binnen no time een persoonlijke twist aan een woning. Het bedrijf Artistiek van Bart van Bekhoven en zijn vrouw Ellen Merkx weet hier alles vanaf. Bart ontwerpt en produceert handgemaakte meubelen. Hij heef zich gespecialiseerd in het maken van drie dimensionale interieurontwerpen. Deze meubelen zijn allemaal te vinden in de showroom, woonhuis en het atelier van het stel. Bart en Ellen kunnen met jou van jouw huis een heerlijk thuis maken passend bij jouw persoonlijkheid en stijl.

Home Couture Shop

Exclusieve costum made interieurproducten zijn een echte eyecatcher die ieder interieur een wow-factor geven! Home Couture Shop verzameld de mooiste en meest exclusieve interieurproducten die jouw woning een persoonlijk interieur geven. Het bedrijf werkt samen met ambachtelijke fabrikanten van interieurproducten over de hele wereld. De exclusieve muurbekleding van het bedrijf geeft elke wand een stralend en verdiepend effect. Er wordt gebruik gemaakt van op maat gemaakte Swarovski details, waardoor het behang speciaal voor jou gemaakt wordt.

Blox

Een combinatie van stenen of houten bladen en accessoires geeft een woning een unieke, persoonlijke en tijdloze stijl. Bij Blox is het mogelijk om een ruimte in te richten in één stijl. Dit maken zij mogelijk door middel van hun op maat gemaakte geraffineerde losse Blox delen. Door middel van deze losse interieurproducten in één kleurkeuze creëert Blox eenheid, waardoor de natuurlijke materialen in elkaar overvloeien. Door dit unieke concept zorgt Blox ervoor dat jouw woning volledig aansluit bij jouw wensen en stijl.

Euroskins

Ieder dier is anders, waardoor ieder product van Euroskins een uniek product is. Het bedrijf is gespecialiseerd in restproducten zoals schapenvachten, koeienhuiden en hoorns die bij Euroskins een tweede leven krijgen. Dani Eikelenboom is eigenaar van het bedrijf Euroskins. De opa van Dani heeft een slachterij. Hij vond het zonde om niets met het restafval te doen, zo ontstond het idee om een bedrijf in dierenhuiden te starten. Deze dieren hebben allemaal een unieke vacht, waardoor ieder product een exclusief product is.

Cor Unum

Handgemaakt keramiek is altijd uniek. Ieder product dat keramisch atelier Cor Unum maakt is speciaal en persoonlijk. Het team diverse van Cor Unum bestaat uit een combinatie van studenten, ambassadeurs, ontwerpers en vrijwilligers. Cor Unum produceert keramiek van topkwaliteit. Gebaseerd op design van nationale en internationale bekende ontwerpers, architecten en beeldend kunstenaars. Het is dan ook niet gek dat Con Unum letterlijk ‘één hart’ betekent. Alle werknemers van het bedrijf werken met veel passie en vakmanschap aan prachtige keramische projecten die een woning een exclusief en persoonlijk interieur geven!

Wil je nou meer informatie over het evenement? Neem dan contact op met event@theartofliving.eu

Lees hier alles over het event!

Koop hier tickets


Web editor: Media team     |

Datum: 18 | jun | 2020


Tags: , , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media