Prachtige kunstgalerieën en kunstenaars | Exposanten uitgelicht!

Al sinds de Grieken en Romeinen speelt kunst een grote rol in de architectuur en interieur. Kunst is te vinden in veel verschillende vormen. Kunst kent vele vormen. Van accessoires en architectuur tot aan meubels. Deze keer is het kunst aan de muur en beeldende kunst. De volgende kunstenaars en galerieën zijn gespecialiseerd in prachtige kunstexemplaren en het opfleuren van jouw woning.

The Boutique Gallery

Bij de eerste prachtige kunstgalerie The Boutique Gallery, vind je een verzameling van unieke kunstwerken van topkunstenaars uit Afrika, Amerika en Europa. In de galerie worden onder andere artiesten zoals Isabelle Scheltjens, Samuel Allerton en Guy Du Toit tentoongesteld. The Boutique Gallery ontstond drie jaar geleden in Franschhoek, dicht bij Kaapstad. De Vlaamse Ellen Christiaen en William Vaesen openden hier hun eerste galerie. Nog geen twee jaar later vonden ze een unieke ruimte in de historische dorpskern van hun woonplaats Sint-Martens-Latem en besloten ook daar een galerie te openen om de kunstwerken tentoon te kunnen stellen.

Umo Art Gallery

De volgende prachtige galerie is Umo Art Gallery uit Culemborg. Bij deze galerie staat de fotokunst centraal. Het team van Umo Art zorgt voor hoogstaande kwaliteit foto’s op plexiglas en ingelijste fotokunst. Umo Art Gallery brengt het werk van fotografen en kunstenaars onder de aandacht en levert deze op verschillende formaten. De werken van Umo Art Gallery bevatten uiteenlopende onderwerpen, van indrukwekkende landschappen tot kunstwerken van de Hollandse Meesters. Museumkwaliteit is bij Umo Art Gallery de standaard.

Galerie Bonnard

Al ruim 35 jaar is Galerie Bonnard een begrip in de Nederlandse kunstwereld, een trouw publiek, drukbezochte exposities. Al jaren een adres waar kunst en kwaliteit hand in hand gaan. Niet alleen een trouw publiek, maar ook kunstenaars die al 35 jaar bij de Galerie horen laten zien dat Bonnard een naam is om trots op te zijn! De kunstenaars die hun werken in de prachtige galerie tentoonstellen komen vanuit de hele wereld, maar één kenmerk hebben ze gemeen. Zij voelen zich allemaal thuis in de categorie ‘Modern Realisme’. Vanuit deze noemer hebben zij allen een volledig eigen wijze van uitdrukken gevonden.

Rugare Arts

Een deel van de collectie van kunstenaar Robin Kutinyu is te bezichtigen bij Rugare Arts in Helvoirt. Rugare Arts Europa is een initiatief van Natasja van Leeuwen. Reizen zit bij Natasja in het bloed. Tijdens één van haar reizen naar Zuid-Afrika kwam ze in aanraking met de prachtige kunstwerken van Robin Kutinyu. Het was liefde op het eerste gezicht. De kunstenaar is al zijn hele leven omringd met kunst. Zijn Zimbabwaanse vader was een veelgeprezen beeldhouwer die gespecialiseerd was in wilde dieren. Op 10-jarige leeftijd verkocht Robin zijn eerste collectie beeldhouwwerken bestaande uit Neushoorns en Schildpadden. 

Ellen Voets

Een volgende kunstenaar gespecialiseerd in het verbeelden van mens en dier is de kunstenares Ellen Voets. Ellen is bekend van haar doeken met Afrikaans wild. De kunstenares schildert niet, maar ze werkt uitsluitend met paletmessen. De techniek van Ellen Voets straalt leven en dynamiek uit. Ze schildert met ruige streken, zodanig dat het onderwerp lijkt te bewegen op het linnen. Voor haar werken reist ze regelmatig naar (voornamelijk Afrikaanse) landen waar ze safari’s maakt om daar inspiratie op te doen voor haar werk. In haar atelier verwerkt ze vervolgens haar daar gemaakte foto’s tot schilderijen.

 

Wil je nou meer informatie over het evenement? Neem dan contact op met event@theartofliving.eu

Lees hier alles over het event!

Koop hier tickets


Web editor: Media team     |

Datum: 18 | mei | 2020


Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media