Technologie in huis | Exposanten uitgelicht!

Tegenwoordig is technologie in ieder huis aanwezig. Of dit nou een televisie, tandenborstel of ‘slimme verlichting’ is, technologie is onmisbaar in het wereldbeeld van 2020. In 2020 zijn er wereldwijd 26 miljard apparaten met het internet verbonden. Het duurt dan ook niet lang totdat alle producten in het interieur verbonden zijn met het internet. Deze revolutie wordt ook wel het ‘Internet of Things’ (IoT) genoemd of in het Nederlands, ‘het internet ter dingen’. Deze revolutie is bedoeld om het leven beter, makkelijker en veiliger te maken. De volgende exposanten weten alles af van de allernieuwste technologieën en producten.

OnbeperktWiFi.nl0

Om de technologie in huis op rolletjes te kunnen laten lopen is er één ding essentieel, namelijk draadloos internet, ook wel WiFi genoemd. OnbeperktWiFi.nl is gespecialiseerd in de aanleg van WiFi-netwerken in villa’s en luxewoningen. Woningen met een groot woonoppervlak zijn vaak gebouwd met materialen als beton en staal en zijn daarnaast hoogwaardig geïsoleerd. Dit heeft invloed op het WiFi-netwerk. OnbeperktWiFi.nl weet hoe ervoor gezorgd kan worden dat je altijd en overal beschikt over een uitstekende WiFi-verbinding, zonder over te schakelen tussen verbindingen. De WiFi-netwerken van OnbeperktWiFi.nl zijn volledig geoptimaliseerd op het gebied van veiligheid, het gebruik van high-end audio/video (o.a. Sonos) en het gebruik van slimme apparaten (IoT).

Prowork

Een volgende stap in de technologie in huis, of het Internet of Things is domotica. Er wordt gesproken over domotica wanneer een groot deel van de technologieën in een woning samenwerken. Denk hierbij aan auto apparatuur, elektrische zonwering en de voordeur. Dit idee wordt ook wel een slimme woning genoemd. Het bedrijf Prowork is al ruim 20 jaar toonaangevend in de aanleg van domotica en aanverwante producten. Door hun jarenlange ervaring en kennis weet Prowork een veilige en comfortabele omgeving te creëren, waarin de nieuwste technologiën worden toegepast.

REMEON

Op afstand de deur ontgrendelen of vanaf je werk praten tegen de pakketdienst? Het beveiligen van je huis is belangrijk en deze branche is enorm ontwikkeld de afgelopen jaren op het gebied van technologie in huis. REMEON maakt ultieme beveiligingsoplossingen voor iedereen. Het doel van REMEON is Nederland een stuk veiliger te maken, dat doen ze door middel van de nieuwste technologieën en technieken. Zo maakt REMEON het onder andere mogelijk om camera beelden te bekijken via de telefoon of de voordeur te openen vanaf een video intercom.

Viking Liften

Een andere branche waar volop geïnnoveerd en ontwikkeld wordt is de liften branche. Viking Liften maakt onder andere liften voor in huis en designliften. Het bedrijf is continu aan het innoveren om de liften met Scandinavisch design zo uniek, mooi en veilig mogelijk te maken. Dit doen zij door technologieën zoals ‘SmartControl’. De SmartControl zit midden op het bedieningspaneel van de designliften van Viking Liften. Het bedieningspaneel met SmartControl wordt verlicht met behulp van LED-Lampjes, het is intuïtief en gebruiksvriendelijk. De liften zijn te bedienen door aan de SmartControl te draaien en hem ingedrukt te houden.

Cardok

Een volgend innoverend bedrijf wat gespecialiseerd is in liften is Cardok, maar dan op het gebied van auto’s. Cardok maakt door middel van de nieuwste technologieën slimme parkeeroplossingen voor auto’s. De autoliften zorgen voor meer ruimte rondom jouw woning. Daarnaast zorgt deze slimme parkeeroplossing voor extra veiligheid van jouw auto’s. De bediening van de lift gebeurt via een afstandsbediening met een ‘hold-to-run’ functie. Zodra er op de knop wordt gedrukt gaat de lift zijn werk doen. De lift stopt wanneer de knop wordt losgelaten. Hierdoor kunnen de auto’s op een mooie, unieke en innovatie manier geparkeerd worden.

 

Wil je nou meer informatie over het evenement? Neem dan contact op met event@theartofliving.eu

Lees hier alles over het event!

Koop hier tickets


Web editor: Media team     |

Datum: 29 | mei | 2020


Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media