Unieke wanden en vloeren | Exposanten uitgelicht!

De basis van een woning begint bij de wanden en vloeren. Het kiezen van een vloer of wand is misschien wel één van de moeilijkste keuzes op het gebied van het inrichten van de woning. Een wand of vloer bepaald de uitstraling van de woning. Ga je voor een robuuste stenen vloer of juist een warme houten vloer? Trek je deze door in de wanden of laat je deze contrasteren? De volgende bedrijven zijn gespecialiseerd in het toepassen van innoverende en hoogwaardige materialen in unieke wanden en vloeren.

Decoratief stucwerk

Een mooie ruimte begint bij een goede stukadoor. Frits Kool van het stukadoorbedrijf Frits Kool Stukadoorsbedrijf is iemand die met veel passie continu mooi werk levert. In 2008 is Frits Kool na jarenlang ervaring op te hebben gedaan, begonnen met zijn eigen stukadoors bedrijf. Frits Kool is specialist in het creëren van een geheel unieke vloer of wand door middel van Beton Ciré (Beton Look) of Microtopping. Met zijn ervaring in decoratief stucwerk ontwikkelt hij de meest mooie badkamers en keukens.

Natuurstenen muren 

Een karakteristieke uitstraling geven aan een gebouw of woning? Dat kan! Door de duurzame natuurstenen muren van Natuurgevelsteen  krijgt een woning een unieke en persoonlijke uitstraling. Iedere steen en patroon is anders, waardoor iedere muur uniek is. Dit zorgt er ook voor dat de muren van Natuurgevelsteen volledig aangepast kunnen worden aan de stijl van jouw woning. Het bedrijf beschikt over een ruime keuze aan kleuren, materialen en patronen. Dankzij de stenen van Natuurgevelsteen wordt elk bouwwerk omgetoverd in prachtige, unieke en sfeervolle woning.

Luxe wand textiel

Een andere toepassing waarmee karakter en luxe aangebracht kan worden in een woning is het gebruiken van wand textiel. De unieke kleuren en texturen van wand textiel brengen een gevoel van rijkdom aan het interieur. Dutch Walltextile Company is internationaal bekend om het meest verfijnde en luxe wand textiel. Dutch Walltextile Company herinterpreteert het traditionele product door middel van het combineren van vakmanschap en elegantie. Dutch Walltextile Company reist de hele wereld over opzoek naar materialen, zoals Indiaas zijde, Italiaans fluweel en Belgisch suède.

Perfecte oppervlaktes 

Natuurlijke materialen zoals natuursteen en kwarts zijn zeer goed bestand tegen vlekken, stoten en krassen, waardoor deze dienen als perfecte oppervlaktes voor badkamers en keukens. Het bedrijf Cosentino is naast specialist in keukenbladen en wastafels ook specialist in wand- en vloertegels. Het Spaanse familiebedrijf werkt samen met zijn partners om oplossingen te bieden die mensen inspireert. Deze doelstelling is mogelijk dankzij de technologisch geavanceerde oppervlakken die het mogelijk maken unieke omgevingen en ontwerpen te creëren.

Houten vloeren

Een houten vloer brengt sfeer, kwaliteit en warmte aan in een ruimte. VloerenExclusief is specialist in Eiken vloeren en weet als geen ander hoe je door middel van hout een kamer een moderne, klassieke en rustieke uitstraling kan geven. VloerenExclusief beschikt over een uitgebreid assortiment vloeren van andere houtsoorten en vloerpatronen. Een visgraatvloer, Hongaarse punt of mozaïek parket, het is allemaal te zien bij VloerenExclusief! Het bedrijf weet alles af van houten vloeren en help daarom graag met het uitzoeken en op maat maken van de perfecte vloer.

 

Wil je nou meer informatie over het evenement? Neem dan contact op met event@theartofliving.eu

Lees hier alles over het event!

Koop hier tickets


Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media