previous arrow
next arrow
Slider

EX-IT Architectuur

Architecten Luc van Leuvenhage en Iwan Vermeirsch geven leiding aan EX-IT Architectuur, een acroniem voor Exterieur, Interieur en Technieken. De Belgische provincie Oost-Vlaanderen is het thuisgebied, maar het in energetische totaalconcepten gespecialiseerd architectenbureau gaat ook uitdagingen in overige delen van België en in Nederland beslist niet uit de weg.

Visie

Van vrije woningbouw tot projectbouw. Het gerenommeerde architectenbureau is dan ook van alle markten thuis. Duurzaamheid, less is more en het creëren van optimaal woongenot is bij het bureau uit Sint-Niklaas bepaald geen ‘Tabula Rasa’. Het resulteert in woningen waar leven en genieten troef is, woningen ook waar je met veel genoegdoening naar kijkt. Ruimte, licht en natuurverbondenheid zijn een gemene deler.

Duurzame ontwerpen

Ook duurzaamheid is een onderwerp wat de architecten niet uit de weg gaan. Het creëren van energielage tot (bijna) energieneutrale totaalconcepten staat dan ook centraal bij elk project. Waarin de huidige EPB-eisen dan ook als uitgangspunt worden genomen. Deze technieken in samenwerking met een hoog designgehalte en een nauwgezette realisatie geeft de meest unieke en bijzondere eindprojecten.

Moderne en futuristische stijl

De stijl van de architecten van EX-IT is te beschrijven als modern, hedendaags en strak. Dit dankzij het gebruik van hoekige vormen die de gebouwen een futuristische uitstraling geven. Maar ook door het gebruik van materialen zoals glas, beton en staal. Grote glazen wandpartijen geven de gebouwen een open uitstraling en creëert tevens veel natuurlijk licht. Waardoor het buiten- en binnenleven naadloos in elkaar overgaan.

De opdrachtgevers van het bureau zijn zowel zakelijk als particulier. Zo hebben de architecten een groot portfolio aan diverse projecten van kantoorpanden tot aan woningen. Maar ook de realisatie van complete woonwijken behoren tot het portfolio.

___

Meer projecten van EX-IT Architectuur bekijken? 

Luc van Leuvenhage & Iwan Vermeirsch


“Met minder dan 100% passie en bezieling nemen wij simpelweg geen genoegen”

 

___

Contactgegevens:

  • EX-IT Architectuur bvba
  • Stationsstraat 80/1
  • 9100 Sint-Niklaas, België

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 26 | feb | 2018


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media