Excentrieke woning met luxe wijnkoeler

Denardi

Deze waanzinnige villa, ontworpen door Charles Vandenhove, weet direct bij aankomst al te imponeren. Dit komt door zijn authentieke, maar bovenal excentrieke uiterlijk. De woning kent namelijk een bijzondere ronde vorm en doet daarmee denken aan een toren. Het niet alledaagse uiterlijk zou een nadeel kunnen zijn, maar wanneer je de woning betreedt weet je dat daar in dit geval geen sprake van is. Er is creatief met de ruimte omgegaan en je zal dan ook van verbazing in verbazing vallen. Naast de verschillende eyecatchers, is de woning ook van alle gemakken voorzien. Een luxe wijnkoeler van Kaelo mocht dan ook zeker niet ontbreken.

Hedendaags wooncomfort

Om tot dit bijzondere eindresultaat te komen werd de woning volledig gerenoveerd. Dit was nodig omdat de woning uit 2003 kwam en moest voldoen aan het hedendaagse wooncomfort. Dit betekent dat ook een Kaelo wijnkoeler werd geïnstalleerd. Een Kaelo wijnkoeler staat voor gemak, luxe en gezelligheid. De geïntegreerde wijnkoeler houdt iedere fles droog, op de perfecte temperatuur en binnen handbereik. De bewoners van deze villa hoeven dan ook nooit weg te lopen bij een gesprek en kunnen de volledige aandacht schenken aan het beleven van fijne momenten.

Betoverd door de villa

De huidige bewoners zagen de voordelen van een Kaelo in en kozen voor een royaal en stijlvol exemplaar, waardoor ze altijd kunnen genieten van drinken op de juiste temperatuur. Zie jij dit ook wel zitten en ben je helemaal betoverd door deze villa? Dan zal je het vast interessant vinden om te horen dat deze woning te koop staat. Je kunt de villa kopen voor een mooi bedrag van bijna 2 miljoen euro.

Heb je interesse in zowel de woning als de wijnkoeler? Bekijk deze websites:
https://www.funda.nl/koop/nieuw-vennep/huis-88167200-goudensteinpark-1/#video
https://kaelo.nl/ 

Editor: Media team

Datum: 11-02-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Denardi