The Touch of Derk

Bij Derk in Lunteren worden geen keukens ontworpen, er wordt art gecreëerd. Combinaties die u wellicht zelf niet zou durven bedenken komen bij Derk bij elkaar en zorgen voor verbluffende ruimtes, in ieder ontwerp opnieuw. Ontwerpen waarin de grens tussen vorm en functie vervagen. Luxe keukenapparatuur, natuurlijke materialen, eenheid en stijl. Een ruimte die de fantasie prikkelt, een gevoel van luxe geeft en een verhaal verhaalt. Laat je verwonderen door de ruimte, laat je verbazen door The Touch of Derk.

Projecten van The Touch of Derk

Informatie over The Touch of Derk


Derkkeukens_31
Derkkeukens_21
Derkkeukens_51
Derkkeukens_91
Derkkeukens1
Derkkeukens_71
Derkkeukens_11
Derkkeukens_41
Derkkeukens_81
Derkkeukens_61
previous arrow
next arrow

De keuken als kunstobject

Bij Derk in Lunteren worden geen keukens ontworpen, er wordt art gecreëerd. Combinaties die u wellicht zelf niet zou durven bedenken komen bij Derk bij elkaar en zorgen voor verbluffende ruimtes, in ieder ontwerp opnieuw. Ontwerpen waarin de grens tussen vorm en functie vervagen. Luxe keukenapparatuur, natuurlijke materialen, eenheid en stijl.

Een keuken op maat

Ieder project is persoonlijk. Dit betekent dat Derk keer op keer aan de slag gaat om tot het beste resultaat te komen. Hierdoor worden verrassende ontwerpen met een uniek en eigentijds design realiteit. Om inspiratie op de doen of meer informatie in te winnen over het vakmanschap van Derk kun je altijd een bezoekje brengen aan de website. Je ontdekt hier de eindeloze mogelijkheden…

Nieuwsgierig naar wat The Touch of Derk voor jou kan betekenen? Bekijk dan de website, breng een bezoek aan het Experience Center of neem geheel vrijblijvend contact met hun op. The Touch of Derk helpt je graag om jouw wensen in vervulling te laten gaan.

Experience Center

Schansweg 1 
6741 NC
Lunteren