exclusief interieur, studio liv, the art of living

Koop nu het hardcover boek!

Exclusief interieur in een luxe residentie | StudioLIV

Met een exclusief interieur van een luxe residentie toont StudioLIV een van haar vele bijzondere projecten. “De bewoners zijn echte levensgenieters en wensten een heerlijke woonomgeving om samen met familie en vrienden het leven te kunnen vieren,” vertelt Linda. “Daarnaast hebben zij allebei een drukke baan, daarom was het belangrijk dat het nieuwe interieur ook rust biedt.” Om tot een perfect exclusief interieur te komen, werd de bestaande plattegrond op de schop genomen. Vervolgens bedacht StudioLIV een nieuwe indeling en een volledig op maat ontworpen interieur dat luxe, comfort en warmte uitstraalt. Aan de basis hiervan staat een strak lijnenspel met sterke zichtlijnen die de diverse ruimtes op natuurlijke wijze met elkaar verbinden.

Lederen wandbekleding: Alphenberg Leather

Spectaculaire binnenkomer

Bij binnenkomst via de ruime, sfeervolle entree wacht je een warm welkom. De hal is verfraaid met prachtige wandkasten en kijkt uit op een exclusief, in leer verpakt blok met open nissen en een unieke wand van onyx, die dankzij de plafondhoge tussendeuren direct bij binnenkomst zichtbaar is. Door de spectaculaire binnenkomer raak je als vanzelf nieuwsgierig naar de rest van het schitterende interieur.

exclusief interieur, studio liv, the art of living

Meubels: Macazz. Inbouwspeakers: Bowers & Wilkins. 

exclusief interieur, studio liv, the art of living

Ultiem tot rust komen

Na een dag hard werken kunnen de bewoners ultiem tot rust komen in de heerlijke, comfortabele living met grote hoekbank. Een van de vele blikvangers in deze ruimte is het schitterende wandmeubel; hierdoor kunnen de bewoners genieten van een sfeervol haardspel en een complete bioscoopbeleving. De houten vloer, gelegd in een diamantpatroon, zorgt voor een mooie basis in het geheel. Het exclusief interieur bevat verschillende elementen die op maat zijn gemaakt. Door een perfecte afwerking sluit het feilloos aan op de rest van het interieur.

exclusief interieur, studio liv, the art of living

Natuursteen: Schoenmakers Natuursteen

Interieurbeplanting en potten: Oasegroen. 

Luxe leefkeuken

Het leren element, voorzien van een knusse koffiecorner, vormt tevens de verbindende factor van de twee leefruimtes: de living, gesitueerd aan de voorzijde van de woning, en de leefkeuken, gelegen aan de achterzijde, met uitkijk op de tuin. De keuken heeft een strak design, met hoge kastenwanden en een royaal eiland, dat uitnodigt om gezellig aan te borrelen. In de kastenwand zit een eveneens door StudioLIV ontworpen deur, met een prachtige drievlaksverdeling die toegang biedt tot een kantoorruimte. In de toog is hetzelfde marmer toegepast als van het werkblad, wat de eenheid in de ruimte versterkt. Daar draagt ook de travertinvloer aan bij.

exclusief interieur, studio liv, the art of living

Bad: JEE-O

exclusief interieur, studio liv, the art of living

Vijfsterrenallure

De luxe en warmte van de begane grond zien we ook op de eerste verdieping. Het pronkstuk vormt hier een mainsuite, die niet zou misstaan in een vijfsterrenhotel. Te midden van de heerlijke slaapruimte bevindt zich een royaal bed met headbord van leer in een zelfontworpen patroon. De slaapruimte staat in open verbinding met een luxe dressing, waarbij de houten vloer met Hongaarse punt de verbinding tussen de twee ruimtes waarborgt. Daarnaast is de suite voorzien van een badkamer met ligbad, riante inloopdouche en prachtig wastafelmeubel. Zo prijkt in de inloopdouche een wand van parelmoer en is in het plafond een opening gecreëerd waar diffuus licht een sfeervol tafereel creëert. Separaat is een toiletruimte gelegen, die qua sfeer en materialisatie niet onderdoet voor de rest van de ruimtes.

exclusief interieur, studio liv, the art of living

Design bed: NIDUM Beds

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Dana Otten, geschreven voor hardcover boek nr.4 2021
Fotografie: Peter Baas 

____
Wil je meer zien van StudioLIV