Exclusief interieur, Studio De Blieck, the art of living

Exclusief interieur | Studio de Blieck

Hoe persoonlijker je interieur, des te meer je jezelf erin thuis voelt. Vanuit deze overtuiging werkt Studio de Blieck aan de creatie van hoogwaardige en exclusieve interieurs die de ziel en identiteit van opdrachtgevers perfect weerspiegelen. De projecten worden met veel passie gerealiseerd, waarbij topkwaliteit een constante factor vormt. Deze prachtige villa heeft als bewoners een gezin met jongvolwassen kinderen. Van origine bestond dit perceel uit twee woonhuizen waarvan één al werd bewoond door dit gezin. Door het aankopen van het huis ernaast ontstond de mogelijkheid om kantoorruimte aan huis te maken. Om die twintig meter tussen de huizen te overbruggen is een exterieurplan gemaakt. Bernadette van Studio de Blieck kreeg de uitdaging om een nieuw en exclusief interieur te creëren en alle ruimtes te voorzien van een passende functie.

Exclusief interieur, Studio De Blieck, the art of living

Aangename beleving

Bernadette bestempelt dit project als een uitdagende puzzel. De bestaande indeling hebben ze flink aangepast. Zo is de voormalige entree verplaatst, waardoor je nu veel centraler in de woning binnentreedt. Dit zorgt direct voor een meer aangename beleving van de villa. De riante woonkamer bestond voorheen uit een woon- en eetgedeelte. Door de eetkamer en keuken een nieuwe plek te geven, hebben ze de woonkamer kunnen vergroten. Het is nu een heerlijke ruimte met royale zitplekken die plaats bieden aan het hele gezin. De zeer ruime en smaakvol aangeklede leefkeuken bevindt zich in het vernieuwde interieur op een centraal gelegen positie.

Badkamer – volledige realisatie: Stone Company. Bad: JEE-O.

Wellness en sauna: Bodyfit Wellness. Interieurontwerp: Studio De Blieck. Verlichting: Brink Licht. Interieurbouw: Shop & Project.

Hoofdaannemer: Aannemersbedrijf Hoogerbrugge.

Sfeerelementen

In het nieuwe kantoorhuis creëerde Studio de Blieck onder andere een royaal kantoor met exclusief interieur met aansluitend een kastenruimte. De ruimtes geven ieder perfect weer waar de interieurstudio voor staat: persoonlijkheid, creativiteit en topkwaliteit. De walk-in closet bestaat uit kastenwanden met lichtkleurige, houten panelen waar een verborgen deur in is geïntegreerd die toegang biedt tot de slaapkamer. De kleuren matchen heel mooi met het bestaande Travertin op de vloer, waardoor één geheel is ontstaan. Dezelfde sfeer is doorgetrokken in het kantoor.

 

Tekst: Dana Otten
Fotografie: Muk van Lil

_____

Wil je nog meer project zien van Studio De Blieck?


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 28 | jul | 2020


Tags: , , , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media