Bergers Interieurs, interieurprojecten, interieurontwerp, interieurontwerpers

  • Bergers Interieurs
  • Rodenrijseweg 23
  • 2651 BM Berkel en Rodenrijs

Exclusief Interieuradvies van Bergers Interieurs

Met meer dan 40 jaar ervaring in het interieur-vak weten wij, het team van Bergers, als geen ander hoe een persoonlijk interieur tot stand komt. De goede relatie met vele nationale en internationale topmerken (fabrikanten), hedendaags design en inspirerende ontwerp-presentaties vormen tezamen een onuitputtelijke bron van mogelijkheden die leiden tot verrassende combinaties en creaties. Het maakt daarbij niet uit of u verliefd wordt op een stoel, een tafel, een kast, een bed of een complete woon- of slaapkamer. Bij ons in Berkel en Rodenrijs valt men voor zowel een enkel artikel, als voor een totale inrichting. En de begeleiding die u daarbij van het Bergers team ondervindt, is altijd inspirerend. Tot in details denken wij mee over stoffering, meubelkeuze, decoraties, kleuradvies en het gebruik van bestaande meubelen.

Een eigen interieur creëren is onze passie
De sterke merken die wij vertegenwoordigen en met een brede vakkennis en goede projectbegeleiding kunnen wij u een interieur geven dat alle verwachtingen overtreft. Met name het gezamenlijk creëren van een geheel eigen interieur is onze passie. Voor een complete nieuwe inrichting van het interieur en de slaapkamer kan het prettig zijn om de ideeën visueel te zien in een ontwerp. Veelal vormt uw plattegrond de basis van wat er komt kijken bij het interieuradvies. Beschikt u niet over een plattegrond? Geen probleem! Wij kunnen uw woning deskundig inmeten en indien gewenst het plan uitbreiden met een materiaal-, kleur en stylingsadvies. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw nieuwe interieur eruit komt te zien, voordat u daadwerkelijk de inrichting koopt. Naast de vaste meubelleveranciers bieden wij partners aan voor maatwerk, vloeren, keukens, badkamers etc.

 

Bergers Interieurs, interieurprojecten, interieurontwerp, interieurontwerpers

 

Van advies tot ontwerp en van aankleding tot oplevering
Het inrichten van een huis kent vele facetten en vraagt om een professionele aanpak. Wij bieden u alles onder één dak. Van advies tot ontwerp en van aankleding tot oplevering. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ervaren hoe wij uw plannen vorm kunnen geven. Maar ook als u alleen komt kijken voor een bank, fauteuil, tafel of een lamp, bent u van harte welkom. Graag tot zien in onze showroom in Berkel en Rodenrijs!

Bergers Interieurs, interieurprojecten, interieurontwerp, interieurontwerpers

Bergers Interieurs, interieurprojecten, interieurontwerp, interieurontwerpers

___

Meer projecten bekijken van Bergers Interieurs?