keukenapparatuur, gaggenau, moderne keuken

  • Gaggenau Showroom
  • Taurusavenue 36
  • 2132 LS Hoofddorp

Exclusief keukenapparatuur | Gaggenau

Op een prachtige locatie, midden in het groen, staat sinds enkele jaren een unieke betonvilla. De bewoners kochten de kavel toen er nog een boerderij op stond. In de jaren daarop maakte deze woning plaats voor een riante villa, naar ontwerp van sKin architects. Wie de villa voor het eerste ziet, zal zich moeilijk een voorstelling kunnen maken van de situatie voorafgaand aan de bouw. De eigentijdse woning lijkt namelijk in het niets op de gedateerde boerderij die lange tijd op de kavel stond. De keuken, die is geleverd met prachtige keukenapparatuur van Gaggenau, is een waanzinnige ruimte geworden van gezellig samenkomen.

Innovatief en hoogwaardig

Gaggenau voorziet al heel wat jaren exclusieve designkeukens van de meest innovatieve, hoogwaardige en moderne keukenapparatuur. Het bedrijf bestaat al 335 jaar. Onder de visie van Bauhaus is het bedrijf nog steeds vooruitstrevend in technologie en design op het gebied van keukenapparatuur. Het bedrijf streeft ernaar om thuiskoks zichzelf te laten ontwikkelen en hun dromen waar te maken. Hiervoor maken ze apparaten die garant staan voor de hoogste kwaliteit. Dit blijkt uit het gebruik van puristische materialen zoals roestvrijstaal en glas. Al vanaf het ontwerp zijn vakmensen bezig met een feilloos design. Elk van de producten beschikt over een unieke vormgeving waardoor zij stuk voor stuk een statement vormen voor iedere keuken.

Strak en clean

De eerste ruimte gezien vanaf de entree is de leefkeuken. Omdat de keuken ‘vast’ stond, is het interieur hier omheen gecreëerd. Zo is de keuken als element doorgetrokken in de voorgevel, waar ze terugkomt in de vorm van een houten volume dat als het ware uit de architectuur ‘springt’. De kastenwand is vervaardigd uit hout en vormt een mooie aanvulling op het met cederhout beklede plafond. De keukenapparatuur van Gaggenau die hierin is ingebouwd is symmetrisch gepositioneerd. De roestvrijstalen look staat deze keuken ontzettend goed. De apparatuur mag duidelijk opvallen. Een ander prachtig voorbeeld van de mogelijkheden die Gaggenau biedt op het gebied van moderne keukenapparatuur is dat de bedieningsknoppen voor het gasfornuis verwerkt zijn in de kasten onder het fornuis. Zo houd je het blad helemaal clean waardoor je een strakke finish hebt.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Dre Wouters

____

Keuken, Exclusief, Metropolitan, Keukenapparatuur, Kitchen

____

Meer projecten bekijken van Gaggenau?