Keuken, Keukenapparatuur, Strak, Modern, Kitchen

  • Gaggenau Showroom
  • Taurusavenue 36
  • 2132 LS Hoofddorp

 

Exclusief keukenapparatuur | Gaggenau

Wanneer je een keuken gaat uitzoeken, is vaak het uitgangspunt dat de keuken lang moet kunnen meegaan. Gemiddeld streven we naar een leeftijd van tien jaar en dat betekent dat er veel keuzes gemaakt moeten worden die duurzaamheid garanderen. Met name de keuze voor keukenapparatuur zou een weloverwogen keuze moeten zijn, omdat eigenlijk alle apparatuur ingebouwd is en compleet afgestemd op de keuken. Dan wil je natuurlijk de beste apparaten waarop je kan vertrouwen. Voor Culimaat High End Kitchens was een speciale rol weggelegd om de droomkeuken in deze prachtige, ruim opgezette villa te realiseren: een exclusieve leefkeuken ingevuld met hoogwaardige Gaggenau apparaten.

Wit licht

Bij het bepalen van het interieur vormde de keuken een belangrijk uitgangspunt; het vormt volgens de bewoners het hart van de woning. De ruimte waar zij met het hele gezin samenkomen, koken, eten, maar ook kletsen en genieten. Het resultaat is een U-vormige keuken met een high end uitstraling. Het gigantisch hoge plafond versterkt het ruimtelijke gevoel in het kwadraat. De ruimte vangt ontzettend veel licht aan de kopse kant van het eiland. Het witte eiland vangt dit licht prachtig op en weet het te kopiëren naar de rest van de ruimte. Het eiland dat compleet geflankeerd wordt, staat daarbij prachtig in contrast met de donkere kastenwanden.

Keuken, Keukenapparatuur, Strak, Modern, Kitchen

Karakteristiek

De apparatenkast is voorzien van een Gaggenau 400 Serie combi-stoomoven, bakoven en warmhoudlade. De verticale Gaggenau combinatie heeft een indrukwekkende breedte van 76 cm. Ter vergelijking: gemiddelde apparatuur haalt met moeite een breedte van 56 cm. Deze extra breedte is niet alleen esthetisch veel waard, ook praktisch gezien levert het je veel op, namelijk letterlijk extra centimeters. Deze combinatie is uitgevoerd in de karakteristieke look van roestvrijstaal met glazen fronten en greeploze ovendeuren. Nooit meer vieze, vette vingers op je prachtige glazen platen, waardoor je keuken altijd hygiënisch schoon oogt.

Tekst: Gaggenau
Fotografie: Culimaat

____

Keuken, Exclusief, Metropolitan, Keukenapparatuur, Kitchen

____

Meer projecten bekijken van Gaggenau?