cleopatra, exclusief ligbad, Marco van Veldhuizen

Exclusief ligbad | Cleopatra 

Wat wil je per se in je badkamer hebben als je budget geen grenzen kende? Juist ja, een ligbad! En het liefst een exemplaar van Cleopatra, dé specialist op het gebied van thuiswellness. De architectuur van deze woondroom staat op naam van niemand minder dan topontwerper Marco van Veldhuizen. De locatie is aangekleed met een oprijlaan met poort en smaakvol aangelegde tuin die je voert naar de statige entree van deze moderne villa. Eenmaal binnen krijg je een vijfsterrenhotelgevoel: warm en luxe interieur, rijke materialen en levendige kleuren geven je een behaaglijk gevoel, maar roepen tegelijkertijd verwondering op. Het huis is levendig, maar de badkamer met ligbad is echt een heerlijke plek om je terug te trekken. 

Verbonden ruimtes

Via een grote trap, een smaakvolle combinatie van staal, hout en wederom perfect uitgedachte verlichting, kom je op de eerste verdieping. De gang is hier aan beide kanten open, waardoor de twee verdiepingen op een mooie manier met elkaar in contact blijven. De eerste etage werd onder andere ingericht met een loftachtige mastersuite, die begint met een luxe inloopkast met lange kastenwanden. Tijdens de bouw ontstond het idee om de kastenwand op te breken, zodat er een doorkijk zou ontstaan naar de achterliggende badkamer. Hierdoor worden de ruimtes met elkaar verbonden. De badkamer inclusief ligbad blijkt een oase van luxe en schoonheid, die zorgt voor een weldadig gevoel.  

cleopatra, exclusief ligbad, Marco van Veldhuizen

Ton sur ton

Het ligbad is – zoals alle producten van Cleopatra – vervaardigd in eigen fabriek. De ovale vorm is symmetrisch en rustgevend, precies wat je wil in een badkamer. De kleursetting van de ruimte is ton sur ton, om die rust te behouden. Het bad is op een zeer strategische plek geplaatst, zodat je prachtig uitzicht hebt over de tuin, zonder dat iemand jou kan zien. De zware lamellen buiten zorgen voor optimale privacy. De nis in de wand achter het bad geeft je de ruimte om spullen te etaleren, zonder dat je een rommelig effect krijgt.  

____

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Cleopatra B.V.

 

Cleopatra, Sauna en wellness, luxe wellness, thuis spa, spa, the art of living, luxe badkamer

Meer projecten bekijken van Cleopatra?

 

 


Cleopatra


“Een spa creëren in je badkamer? Wij realiseren het voor je!”

__
Meer informatie over Cleopatra?