penthouse, ann interiors, luxe, modern

Exclusief penthouse | ANN-INTERIORS

Dit exclusieve penthouse heeft een ronding met veel glaswerk. Dit geeft een prachtig 180-gradenuitzicht over de stad. Het rauwe en stoere van de omgeving zie je terug in de betonnen gietvloer die in alle vertrekken is aangebracht. Anneloes van ANN-INTERIORS heeft in deze woning het prachtige interieur mogen realiseren.

penthouse, ann interiors, luxe, modern

De kokendwaterkraan is afkomstig van Quooker Nederland BV.

Verrassend lijnenspel

In de grote hal is de wand met wit textielbehang in visgraatmotief een bron voor een verrassend lijnenspel. Samen met de brons gespoten openslaande taatsdeuren zorgt dit voor een mooi beeld. De grote planten en donkerbruine wandkast zorgen voor een sfeervol geheel. De kinderhoek van het penthouse is rechts van de hal gecreëerd en bevat grote opruim-kasten en een knutseltafel.

penthouse, ann interiors, luxe, modern

Luxe keuken

De luxe eikenhouten keuken bevindt zich in de linkervleugel van het penthouse. Het langgerekte kookeiland fungeert als roomdivider door de speelse open vakkenkast. Ook heeft het alle denkbare apparatuur tot haar beschikking. De eetkamer in het rechtergedeelte van het penthouse heeft een grote donkere houten ronde eettafel. De warme kleuren in de bekleding van de luxe eetkamerstoelen zijn afwisselend uitgevoerd in leer en stof. Deze komen ook terug in de living.

De E-installatie is gerealiseerd door Van Schaik Elektrotechniek BV.

Woonkamer

Het woongedeelte bevindt zich in de ronding van het penthouse. Een grote grijze loungebank met warm oranjebrons gekleurde fauteuils vult deze ruimte. Het prachtige uitzicht over de stad lijkt wel een schilderij aan een muur. De blauwgrijze en oranjebronzen kleuren komen ook subtiel terug in sommige designlampen en accessoires. De mélange van brons-blauw zien we ook terug in het ronde, hoogpolige karpet en de ovale marmeren salontafel.

ann interiors, luxe, modern

penthouse, ann interiors, luxe, modern

Stijlvolle master bedroom

“Persoonlijk ben ik dol op de hoofdslaapkamer met walk-in closet en badkamer en suite met sauna. Het is echt het privédomein van de ouders; een ‘no go area’ voor de kinderen’’, lacht Anneloes van ANN-INTERIORS. In deze slaapkamer waan je je in een echt luxe hotelgevoel. Door plafondhoge spiegels aan weerszijden van de custom made-kastenwand oogt de walk-in-closet nog ruimer.  

ann interiors, luxe, modern

Verbluffende badkamer

Via de brons gespoten schuifdeuren loopt de kleedruimte over in de badkamer. De badkamer is in één woord te omschrijven: luxe. Ook is deze badkamer voorzien van een sauna met mat wit sanitair. De badkamer van dit penthouse nodigt je uit om heerlijk in te ontspannen. De twee lampen die boven de badkuip bevestigd zijn geven een zonnige uitstraling aan de ruimte. De grijs gemarmerde wandbekleding geven het ultieme hotelgevoel in dit penthouse. De grote ronde spiegel past hier perfect bij.  

penthouse, ann interiors, luxe, modern

 

Tekst: Fotojournalist Ingrid Dercksen – Eye for Life
Fotografie: Michael van Oosten

____

Wil je meer projecten zien van ANN-INTERIORS?