Exclusief privézwembad met overloop

Willy Naessens

Aan de rand van dit perceel tref je de prachtige overs van de Leie. Water is al een duidelijk element van uitstraling voor deze villa. Door te kiezen voor een exclusief privézwembad in de tuin, heb je tevens een charmant waterelement in je eigen tuin. Het mooie van dit zwembad van Willy Naessens is dat het een overloopzwembad is, waardoor het wateroppervlak haast een spiegel vormt. Het effect hiervan is groots: een uiterst exclusieve uitstraling, waardoor het zwembad tevens een esthetische waarde krijgt binnen deze toch al ontzettend mooi vormgegeven tuin.  

Zwembad, Prive zwembad, Willy Naessens, The Art of Living

Schittering 

Dat dit privézwembad een ware oogstreling is die ook nog eens ontzettend veel gemak, comfort en vermaak oplevert, is in één oogopslag duidelijk. Toch is er nog meer te laten zien. Mooi detail is het verloop van het zwembadwater. Het water loopt namelijk tevens via een klein gootje weg, alsof het in het gras verdwijnt. Een andere mooie toevoeging aan dit project is de kwartsiettegel erin. Door de structuur van de tegel heb je constant een schittering in het water. De combinatie van het boothuis, de oevers van de Leie en het prachtige zwembad is gewoonweg geweldig!  

Meer over Willy Naessens 

Bij Willy Naessens Swimming Pools wordt elk project persoonlijk begeleid door een trajectbegeleider. Het is de bedoeling om de klant in elke fase van het bouwproject maximaal te informeren. De trajectbegeleider houdt je op de hoogte over de vorderingen van het zwembad. Verder word je geholpen bij het maken van persoonlijke keuzes in het ruime aanbod en zal er bij de uitvoering van het zwembad alles nauwgezet opgevolgd worden. Een bouwkundig zwembad geeft een bewezen meerwaarde aan je woning en garandeert de beste kwaliteit. Zorg dus dat je daarvoor een goede partij kiest. 

Editor: Media team

Datum: 01-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters-Overkamp

Fotografie: Willy Naessens