Exclusief sauna-interieur, sauna interieur, Alpha Industries

  • Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

Exclusief sauna-interieur | Alpha Industries

Een complete ruimte gewijd aan ontspanning is toegevoegd aan deze luxe woning met een panoramisch uitzicht op de charmante tuin. Wat is er mooier dan genieten van dit uitzicht vanuit je privéwellnessgebied? Alpha Wellness Sensations bewees nog één keer dat ze trendsetters zijn in wellness. Neem een kijkje in deze gezellige infraroodsauna en ontspannende stoomruimte met een glazen gevel. Dit alles met een exclusief sauna-interieur van Alpha Industries.

Hoogste staat van ontspanning

Rijke houten textuur maakt een groot deel van het decor, met complexe lattenbodem en plafond dat soepel passeert in de infraroodsauna. Daar vind je twee rechte banken met wandgeïntegreerde Chaleur infraroodstralers en een loungebank voor twee met gepatenteerde full spectrum stralers. Dit alles wordt gedaan om het diepere spierweefsel te bereiken en om een nóg hogere staat van ontspanning te verkrijgen, mét een dimmerfunctie dankzij de moderne Infrarood Quartz Precision Control Unit. Dit sauna-interieur is van de hoogste kwaliteit en op alle gebieden vooruitstrevend.

Exclusief sauna-interieur, sauna interieur, Alpha Industries

Inclusief sterrenhemel

De houten lambrisering is niet alleen decor, maar verdubbelt als een effectieve zonweringtechniek. Het gewenste effect is vrijstromende energie en een comfortabele, ruime sensatie. Dit gevoel gaat verder in de stoomruimte, uitgerust met een sterrenhemel. Dit is puur genieten tijdens het liggen op de twee verwarmde lounge banken. Beide cabines bieden maximaal comfort door bankstijl, gereguleerde warmte en geurende stoom. Alpha Wellness Sensations leverde het interieur van beide cabines.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Alpha Industries

 ____

 

luxe badkamer, alpha industries, wellness, homespa, ontspanning

 

____

Meer projecten bekijken van Alpha Industries?