maatwerkmeubels, grezzo, the art of living

  • Grezzo
  • IJsselveld 27
  • 3417 XH Montfoort

Verbluffende exclusieve afwerkingen voor persoonlijke touch | Grezzo

Op deze absolute hotspot ligt een bijzonder appartement met uitzicht op de Grote Markt en de bekende Oosterstraat in Groningen. Deze unieke ligging en de aparte vorm van de woning liggen ten grondslag aan verschillende artistieke keuzes die door ontwerpstudio DUIN INTERIOR zijn gemaakt. In dit interieur klopt alles. Dat komt omdat ontwerper Miquel van Duin heel ver gaat voor zijn klanten. Zo heeft hij zowel losse als vaste maatwerkmeubels ontworpen en laten personaliseren door Grezzo. Als je zo ver gaat, dan kan je zelfs de zijkant van salontafels naar wens laten bekleden. Kijk en geniet van alle specialismen.

maatwerkmeubels, grezzo, the art of living

Stoer consequent en stijlvol

In de spits toelopende woonkamer zorgen ramen tot op de grond voor een zee aan licht. Fraai zijn de in messing uitgevoerde kozijnen die worden afgewisseld met ruwe zandkleurige gestukte muren. Het plafond in het appartement is iets verlaagd om spots weg te werken maar ook om een koof met indirect ledlicht te creëren waarin gordijnrails zorgvuldig zijn weggewerkt. Tegenover de buitenmuur bevindt zich de tv-wand die is bekleed met leer van Alphenberg, waarachter speakers onzichtbaar zijn weggewerkt. Iconisch zijn de twee salontafels die door Miquel werden ontworpen. Het blad is van marmer met dezelfde tekening van boomnerven als in de keuken. Het meubel zelf is gemaakt van messing. De omtrek van één salontafel is het appartement in het klein. Dit is werk van Grezzo, die trouwens ook verantwoordelijk is voor de messing achterkant van de zwarte inbouwkast en de messing kast met planken ernaast.  

Meer over Grezzo

Grezzo is gespecialiseerd in het aanbrengen van exclusieve handgemaakte afwerkingen voor interieurobjecten en elementen en detaillering voor de exclusieve zakelijke markt. De klanten bestaan voornamelijk uit (interieur)architecten, maatwerkspecialisten, interieurstylisten en jachtbouwers. Zij voorzien deuren, trappen, kozijnen, maatwerkmeubels en zelfs complete keukens van een bijzondere uitstraling. Heeft de klant een idee over een look of een uitgesproken idee? Zij realiseren het! Door hun jarenlange ervaring in de wereld van decoratie hebben zij een zeer compleet assortiment van verschillende uitstralingen en structuren. 

 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Grezzo

____

____

Meer projecten van Grezzo bekijken?