Exclusieve badkamerinspiratie, Neolith, Michel Oprey & Beisterveld

Exclusieve badkamer inspiratie van Neolith | Michel Oprey & Beisterveld

Een badkamer is onmisbaar in huis. Maar hoe maak je van jouw badkamer nou iets bijzonders? Bij het kiezen van geschikte materialen voor badkamer toepassingen speelt altijd de balans tussen esthetiek en functionaliteit een belangrijke rol. Het uitgebreide assortiment Neolith designs moedigt ontwerpers aan om avontuurlijk met hun concepten om te gaan. Genoeg exclusieve badkamer inspiratie te vinden bij Neolith!

Veelzijdigheid

Neolith is een onverslijtbare technische innovatie. De pionier in XXL-formaten met een zeer geringe dikte. Een compact en robuust resultaat met lange levensduur en geschikt voor oneindig veel toepassingen binnen en buiten. Met een ruime keuze uit marmers, metalics, houtsoorten en cement designs. De veelzijdigheid van Neolith is zo geweldig dat het ook toepasbaar is in badkamers, van vloeren en wanden tot wastafels en douchebakken. Neolith biedt stijl en betrouwbaarheid voor iedere badkamer, bij woontoepassingen en commerciële toepassingen. 

Exclusieve badkamerinspiratie, Neolith, Michel Oprey & Beisterveld

Neolith Shower Trays

Neolith presenteert een collectie douchebakken die is ontworpen om zich aan te passen aan elke stijl of plaats. De “shower trays”, vervaardigd door PiattiBelli, gebruiken Neolith als een afdekoppervlak en hebben een volledig antislip afwerking. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De perfecte oplossing voor de badkamer. Met een dikte van slechts 18 mm zijn ze gemakkelijk te installeren, aan één stuk, zonder voegen.  

Applications of Neolith for bathrooms

 

Tekst: Michel Oprey & Beisterveld
Fotografie: Michel Oprey & Beisterveld

____

Meer projecten bekijken van Michel Oprey & Beisterveld?


Michel Oprey en Beisterveld

Michel Oprey en Beisterveld

Onze mOp twee locaties in Nederland vindt u een compleet overzicht van het beste wat er op het gebied van natuursteen en keramiek op dit moment in de wereld te verkrijgen is.

__
Meer informatie over Michel Oprey en Beisterveld?