Exclusieve badkamermeubelen, Detremmerie, vakmanschap, badkamerontwerp

  • Detremmerie
    Spijkerlaan 153
    8791 Beveren-Leie, België

Exclusieve badkamermeubelen | Detremmerie

Al 80 jaar is Detremmerie een gevestigde waarde in de productie van exclusieve badkamermeubelen. De combinatie van Europese kwaliteit, Belgisch vakmanschap en innovatie maakt dat het bedrijf een grote klantenkring heeft opgebouwd. En ook vandaag de dag weet Detremmerie haar klanten te verwonderen met de mooiste realisaties.

Perfecte balans

De basis voor het succes ligt in de perfecte balans tussen de modernste productiemethodes en puur vakmanschap, dat al sinds de oprichting in 1939 centraal staat binnen Detremmerie en de exclusieve badkamermeubelen. Ieder jaar opnieuw weet het bedrijf de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, materialen en productiemethodes, die te zien zijn in de inmiddels 424 showrooms in de Benelux.

Exclusieve badkamermeubelen, Detremmerie, vakmanschap, badkamerontwerp

Talloze uitvoeringen

Zo paste Detremmerie haar complete gamma exclusieve badkamermeubelen aan aan de marktvraag, waardoor de klant zelf een meubel kan samenstellen uit diverse onderdelen die door het flexibele machinepark in talloze uitvoeringen kan worden geleverd. Bijzonder is ook dat het volledige productieproces nog altijd in België plaatsvindt, waardoor kwaliteit geen belofte is, maar een feit. Dit wordt versterkt door een eigen servicedienst die de nodige service aan huis kan leveren indien gewenst.

Exclusieve badkamermeubelen, Detremmerie, vakmanschap, badkamerontwerp

Productconfigurator

Ook na 80 jaar exclusieve badkamermeubelen blijft Detremmerie vooruitstrevend op het gebied van productie, design en de inrichting van de badkamer. Zo presenteerde het bedrijf twee jaar geleden als een van de eersten een productconfigurator en biedt Detremmerie eind dit jaar de mogelijkheid om de ontworpen badkamer in 3D te beleven.

Exclusieve badkamermeubelen, Detremmerie, vakmanschap, badkamerontwerp

Nieuwe ontwikkelingen

Later dit jaar introduceert Detremmerie tal van nieuwe ontwikkelingen om uw badkamer nog stijlvoller te maken. Denk aan materialen zoals marmer en beton, solid surface, mineral stone en keramische wastafels, toegepast op manieren die uw stoutste dromen overtreffen. Wij zijn klaar voor de toekomst!

___

Meer projecten zien van Detremmerie?