Viking Liften, Van van Ee, cabinelift

  • Viking Liften Nederland B.V.
  • Lorentzstraat 8B
  • 6716 AD Ede

Exclusieve cabinelift | Viking Liften 

Viking Liften is dé specialist op het gebied van liften, zowel voor de particulier als voor het bedrijfsleven. Een mooi project van dit mooie bedrijf is het realiseren van een cabinelift voor Van van Ee. Van van Ee realiseert high-end overkappingen, buitenkamers, carports, serres en poolhouses. Hun portfolio is zeer exclusief en waanzinnig. De experts van dit bedrijf mogen de mooiste projecten realiseren bij de meest exclusieve woningen. Operationeel zijn binnen dit segment betekent dat je dit ook wil uitstralen. De keuze voor een kwalitatieve cabinelift van Viking was dan ook snel gemaakt. Het resultaat is een prachtig beklede schacht en een volledig automatische lift. 

Strakke afwerking

Uitstraling is alles en ook iets waar de klant graag voor betaalt. Dat heeft Van van Ee goed begrepen. Viking heeft de schacht van de cabinelift bekleed met hout, waardoor de uitstraling van de lift naar een zeer hoog niveau getrokken wordt. De ruimte die tussen het hout bewaard is gebleven geeft het geheel een nog strakkere afwerking. De cabinelift heeft volledig automatische bediening en is zonder liftput te realiseren en dus ook geschikt voor in woningen. In deze lift is gekozen voor een granietvloer, omdat die goed matcht met de betonstucvloer in de rest van het pand. Deze lift is naast zijn functionaliteit ook wat betreft uiterlijk een pareltje geworden voor het bedrijfspand. 

Viking Liften, Van van Ee, cabinelift

Opties voor verlichting

De afwerking van de lift is in dit project subtiel gehouden. De spots aan het plafond bieden voldoende functioneel licht en zijn vernuftig weggewerkt. Natuurlijk is het mogelijk om ook de afwerking nog verder uit te breiden. Zo kan je kiezen voor witte verlichting voor de DesignWall, hoeken en het plafond. Gekleurde verlichting kan voor de hoeken en het plafond bijbesteld worden. Wat dacht je van groen of roze als je tijdens een feestje een bijzondere sfeer wil? Je kunt de verlichting van de Viking designLift regelen met behulp van de SmartLift-app, heel easy! 

 

Viking Liften, Van van Ee, cabinelift

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Viking Liften

___

Design lift, Viking liften, exclusief, high end, luxe, lift, vloerkleed

___

Meer projecten bekijken van Viking Liften?