• Different Doors B.V.
  • ‘t Inne 28
  • 6021 DA Budel

Exclusieve garagedeur | Different Doors 

Wanneer je op zoek bent naar een elektrische garagedeur voor je waanzinnige villa, wil je natuurlijk geen simpel exemplaar dat je ook veel op het industrieterrein treft. De vakmensen van Different Doors begrijpen dat maar al te goed en maken daarom garagedeuren op maat en compleet naar wens van de klant. De wens van deze klant was een garagedeur die geïntegreerd is in de gevel, zodat hij gelijk is aan en dus subtiel verwerkt is. Toch werkt deze mooie afwerking juist als een eyecatcher, met name vanwege het prachtige hout dat hiervoor gebruikt is.  

Onzichtbaar en goed geïsoleerd 

Voor deze villa in ’t Gooi heeft Different Doors een volledig houten garagedeur gelijk met de gevel gerealiseerd. De houten garagedeur is gebruikt als eyecatcher en valt dan ook gelijk op wanneer je de oprit op rijdt. De houten sectionaaldeur is volledig geïntegreerd. De deur loopt gelijk met de gevel waardoor hij bij sluiten vrijwel onzichtbaar wordt in de achterliggende wand. Dit maakt van deze garage een bijzonder fraai geheel. De deur is voorzien van optimale isolatie, waardoor de garage in de winter aangenaam warm is en in de zomer juist lekker koel blijft. 

Natuurlijke vergrijzing 

Het hout van de garage en deur zal door weerinvloeden op een natuurlijke manier vergrijzen tot een prachtige zilvergrijsachtige tint. Dit zorgt ervoor dat de garage het huis complementeert en tevens niet misstaat in de groene omgeving. Ben jij op zoek naar soortgelijke garagedeur, maar met een andere houtsoort, kleur of afwerking? Wat je ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Je kiest niet alleen de houtsoort, maar bepaalt ook zelf de paneelbreedte en of de houten sectionaaldeur verticaal of horizontaal geprofileerd wordt. Het is uiteraard zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op de website van Different Doors voor het inzien van de mogelijkheden en voorbeelden. 

Tekst: Different Doors
Fotografie: Different Doors

____

Different Doors, garagedeur, Barnwood

____

Meer projecten van Different Doors zien?