haarden, daniëls openhaarden, the art of living

  • Viking Liften Nederland B.V.
  • Kleiweg 225-231
  • 3051 XK Rotterdam
  • Voor meer informatie:
  • www.openhaard.nl
  •  

Exclusieve haarden | Daniëls Openhaarden

Een living in een high end project is niet compleet zonder mooie haard. Naast het feit dat een haard zorgt voor warmte, zowel in de letterlijke als in de figuurlijke zin, kan een haard ook een ware eyecatcher zijn. Vooral een luxe in- of ombouw kan echt karakter geven aan de ruimte. Daniëls Openhaarden is een specialist op het gebied van haarden inbouwen in de mooiste en grootste huizen. Vanwege hun uitgebreide portfolio kunnen zij al hun klanten vakkundig adviseren en voorzien van veel inspiratiemateriaal. Om jou alvast een indruk te geven van hun kennis en kunde etaleren we hier de mooiste voorbeelden.  

haarden, daniëls openhaarden, the art of living

Stijlen en maatwerk

In de met leer beklede bar is een elektrisch sfeervuur (waterdamp) verwerkt. Deze is aangesloten op de waterleiding, zodat het handmatig vullen van de waterreservoirs niet nodig is.Ideaal. De driezijdigehoutgestooktehaard met liftdeur is afgewerkt met een luxe behang in combinatie met een natuurstenen plateau. Dit type haard is bij uitstek geschikt voor plaatsing in duurzame woningen door het hoge rendement en het minimaal uitstoten van fijnstof. Een maatwerk gashaard met een glazen mantel tot aan het plafond kan je weer heel prettig combineren met een lounge element.Kies je liever voor een gesloten gashaard gecombineerd met maatwerkwandmeubel? Denk dan ook aan een geïntegreerde een OledMirrorTV! En niet geheel onbelangrijk: voor alle gashaarden geldt dat ze ook toepasbaar ingaslozewoningen door de mogelijkheid van het gebruik vanpropaangas.

haarden, daniëls openhaarden, the art of living

Meer over Daniëls Openhaarden

Daniëls Openhaarden biedt al bijna 37 jaar onbegrensde mogelijkheden in de wereld van exclusieve haarden en kachels. De afgelopen jaren heeft Daniëls Openhaarden technisch complexe projecten, zoals luxe appartement complexen, restaurants, hotels én jachten voorzien van haarden compleet met rookkanalen. Door de jarenlange ervaring van Daniëls Openhaarden kunnen zij niet alleen gericht doorvragen om tot een passende haard te komen, maar ook ondersteunend advies geven op het gehele interieurIn de showroom in Rotterdam zijn alle mogelijkheden in vormgeving, kleur, materiaalgebruik en warmtetechniek van de haarden te ervaren.  

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Daniëls Openhaarden

____

____

Meer projecten van Daniëls Openhaarden bekijken?