Exclusieve houten deur, Differend doors, houten deur

  • Different Doors B.V.
  • ‘t Inne 28
  • 6021 DA Budel

Exclusieve houten deur | Different Doors

Voor deze zeer fraaie schuurwoning in Gelderland heeft Different Doors de houten garagedeur mogen verzorgen. Een houten deur geeft het object direct veel karakter. De luxe en stijlvolle uitstraling is natuurlijk op allerlei manieren te realiseren, van klassiek tot modern. Different Doors heeft een uitgebreid portfolio waar je veel inspiratie kunt opdoen en tevens de producten van zeer hoge kwaliteit kunt bewonderen. Deze rietgedekte garage met volledig houten gevel inclusief elektrische houten sectionaaldeur mag met recht een uniek object worden genoemd en is een prachtig voorbeeld van de expertise van dit mooie bedrijf.

Natuurgetrouw

Deze prachtige woning is al uniek van zichzelf. Een doorsnee garage zou een vloek zijn voor de uitstraling van het perceel. Dit mooie, rietgedekte exemplaar heeft een dak dat nagenoeg volledig tot aan de grond doorloopt. De inspiratie voor deze houten deur kwam van de woning, die dat ook aan één zijde heeft. Maar een houten voorgevel met rieten dak moet wel opgebroken worden. De prachtige witte omlijsting breekt het geheel, zonder echt een accent te leggen. Het aanzicht blijft daardoor heel natuurgetrouw.

Exclusieve houten deur, Differend doors, houten deur

Modern, landelijk of klassiek?

Ieder huis heeft zijn eigen stijl en uitstraling. Een mooie garagedeur is om die reden eigenlijk altijd maatwerk. Er is veel keuze in de afmetingen en soorten houten afwerking. Dat maakt dat je de houten deur geheel naar smaak kunt laten ontwerpen, maar ook dat je iets unieks in huis haalt. Wanneer je de houtsoort over de gehele gevel wil laten doortrekken, is dat ook geen enkel probleem. Desgewenst leveren ze ook gevelbekleding om je garagedeur op te laten gaan in de gevel, zodat hij er helemaal in verdwijnt.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Different Doors

____

Different Doors, garagedeur, Barnwood

____

Meer projecten van Different Doors zien?