Exclusieve houten keuken met praktische voordelen

Smartdesign Keukenstudio

De keuken is in veel gevallen de centrale plek van de woning. Er wordt geleefd, maar ook beleefd. Het is daarom niet vreemd dat veel mensen willen dat de keuken in connectie staat met de rest van de woning. Om dit voor elkaar te krijgen is een doordacht interieurontwerp vereist. Hierin spelen de mogelijkheden die de ruimte biedt een belangrijke rol, maar deze moeten wel op mooie wijze gecombineerd kunnen worden met de wensen van de opdrachtgevers. Dit is iets dat Smartdesign Keukenstudio keer op keer weer weet te bereiken. Zij halen steeds weer alles uit de kast om karakteristieke keukens te ontwerpen. Op deze manier werd ook deze fenomenale  houten keuken realiteit.  

Exclusieve uitstraling 

Deze houten keuken voldoet op alle vlakken aan de wensen van de opdrachtgevers. Zij wilden dan ook graag een keuken met een exclusieve, maar warme uitstraling. Deze wens ging in vervulling door de fronten te vervaardigen in notenfineer dat werd gecombineerd met bronzen elementen. Deze kleurstelling is gewaagd, maar wist van de keuken een betoverend geheel te maken. Daarnaast werd gespeeld met verschillende texturen; zoals de houtnerf in de kastenwand, de metalen tegels tegen de muur en het werkblad van keramiek. Hierdoor kreeg het geheel wat meer diepgang en ontstond een aangename dimensie.  

Praktische voordelen 

Naast dat de houten keuken indrukwekkend oogt is hij ook enorm praktisch. Er werd bijvoorbeeld een bargedeelte verwerkt in het kookeiland en het wandmeubel loopt op subtiele wijze door tot in de woonkamer, waardoor de ruimtes naadloos aan elkaar verbonden zijn. Ook werd de keuken voorzien van de meest innovatieve keukenapparatuur. Denk aan een combi-stoomoven, wijnklimaatkast, koelkast, inductiekookplaat met chique afzuiging en een Quooker-kraan. Op deze manier heeft Smartdesign Keukenstudio het voor elkaar gekregen om esthetiek en functie met elkaar te combineren in een karakteristiek keukenontwerp, dat voldoet aan alle verwachtingen.  

Editor: Media team

Datum: 08-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactoe The Art of Living