• VSB Wellness
  • Sprenkeleind 18-20
  • 5087 LD Diessen

Exclusieve houten sauna | VSB Wellness

De boerderijvilla die door architectenbureau VVR Architecten is ontworpen, brengt je in een serene sfeer. Vanuit de drukke stad betreed je een rustige omgeving die dit gevoel versterkt. Langgestrekte velden waar de tractor over het land rijdt. Het levert een prachtig beeld op, dat ook vanuit de binnenkant van deze woning te bewonderen is. Licht, rust, glas en open zichtlijnen die buiten eindigen, geven karakter aan deze villa. Er is een complete wellness opgenomen in het huis met een regendouche, sunshower, sauna en vrijstaand bad. Wat heel karakterisend is binnen deze wellness is dat de houten sauna van VSB Wellness je het gevoel geeft dat je midden in de natuur zit, doordat deze grenst aan de tuin. Het raam dat je zicht geeft op het groen buiten is ter grootte van nagenoeg de volledige wand.

Wellnessgevoel

Een oase van rust. En daar is geen woord van gelogen. Deze master bedroom is niet alleen voorzien van alles wat je nodig hebt om een wellnessgevoel te creëren, het ademt een rustige, serene sfeer om ultiem te relaxen. Alle deviders zijn lager dan het plafond gehouden, om de ruimtelijkheid te behouden. Vanuit de houten sauna heb je het gevoel dat je midden in de natuur zit, doordat deze grenst aan de tuin. De circulair waterbesparende douche is voorzien van infrarood en een sunshower. Loop langs de walk-in closet door naar de twee wasbakken aan de achterkant van de douche en je hebt tijdens het tandenpoetsen een prachtig uitzicht over het landschap.

Hoogwaardige kwaliteit wellness

VSB Wellness, de leverancier van de houten sauna, is gevestigd in het Brabantse Diessen met het hoofdkantoor. Al ruim 30 jaar biedt dit bedrijf het complete aanbod op het gebied van houten sauna’s, zwembaden, stoombaden, whirpools en jacuzzi’s. Hier kun je dus alles vinden om helemaal tot rust te komen in je eigen woning. Alle producten uit het assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd en worden gekeurd. Alleen de het beste kwaliteit is goed genoeg voor de klant, zodat lang genoten kan worden van de wellness.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

____

Thuis zwembad, VSB Wellness, Poolhouse, Vakwerk, Relaxen

____

Meer artikelen bekijken van VSB Wellness?