houten schuur, Hout & Living, the art of living

Exclusieve houten schuur | Hout & Living

Een bijgebouw op je eigen grond is een enorme aanwinst als het gaat om leefgemak. Bijgebouwen zijn multifunctioneel in te zetten en bieden vooral veel opslagruimte. Die ruimte is ideaal om bijvoorbeeld je auto in te zetten als het dreigt te gaan vriezen: ruitenkrabben is dan verleden tijd. Een houten schuur biedt tevens ruimte voor het opbergen van je design tuinmeubilair in de winter, zodat het goed beschermd is tegen winterse weersinvloeden. Deze exclusieve houten schuur van Hout & Living laat zien dat gebruiksgemak heel goed hand in hand gaat met schoonheid!

houten schuur, Hout & Living, the art of living

houten schuur, Hout & Living, the art of living

Eiken en staal

We hebben het hier over een houten schuur met dubbele garage. Zowel de constructie als de afwerking is van duurzaam eikenhout. Om de schuur een moderne touch te geven is gewerkt met stalen details, zoals een stalen deur met glas. Zwart en eiken zijn een bewezen gouden combinatie, dus ook voor je bijgebouw. Deze schuur biedt vanwege de dubbele deuren ontzettend veel ruimte en gebruiksgemak. Ze heeft sanitaire voorzieningen en zelfs een minibar. Deze extra’s geven de schuur een extra bestemming, namelijk die van feestlocatie.

houten schuur, Hout & Living, the art of living

houten schuur, Hout & Living, the art of living

Meer over Hout & Living

Bij dit mooie bedrijf staan jouw wensen en verlangens centraal. De vakmensen denken graag met je mee en bieden je een exclusief op maat gemaakt bijgebouw waarin jouw wensen omgezet worden in een stijlvol geheel. Oude, geleefde dakpannen, een rietgedekt dak of een leien dak geven een landelijke sfeer aan de bijgebouwen. De staanders zijn opgebouwd op hardstenen sokkels, zodat ook daar extra aandacht naartoe gaat. De werkwijze van het bedrijf is simpel, helder en duidelijk, zodat de opdrachtgever volledig wordt meegenomen in het proces van ontwerp tot aan realisatie. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden en beleef de intense rust van het betere buitenleven.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Hout & Living

____

Hout & Living, houten bijgebouw, houten meubels, houten keuken, buitenleven, exclusief bijgebouw, exclusief buitenleven, the art of living

____

Meer projecten bekijken van Hout & Living?