dennebos flooring, the art of living, houten vloer

  • Dennebos Flooring
  • Almelosestraat 85
  • 8102 HC Raalte
  • Contact:
  • Tel. nr: +31 572 35 38 07
  • E-mail: info@dennebosflooring.com

Exclusieve houten vloer voor exceptionele villa | Dennebos Flooring

Op een zeer bijzondere plek in Belgisch Limburg prijkt sinds ruim een jaar een werkelijk schitterende nieuwgebouwde villa. Het ontwerp van het riante bouwwerk, dat ruim 700 m2 telt, staat op naam van Peter Claassens van N-Architecten. In samenspraak met de bewoners, een vriendelijk echtpaar, bedacht de architect een zeer ingenieus gebouw dat volledig op de toekomst is voorbereid en het concept ‘hedendaagse architectuur’ een nieuwe betekenis geeft. Smaakmaker van het interieur is de houten vloer van Dennebos Flooring. Bijzonder aan dit project is dat voor het maatwerkinterieur veel hout is gebruikt en toch vloekt de houten vloer nergens. Dit project bewijst dat diverse soorten hout heel goed samengaan wanneer je de professional zijn gang laat gaan.

Bewonderingswaardig

Het interieur van de villa is al even bewonderingswaardig als de fenomenale architectuur. Voor het interieurontwerp werkte Peter Claassens van N-Architecten samen met Chris Pachen Interieurarchitecten. Opvallend is het enorm hoge niveau dat is neergezet: vrijwel alles is maatwerk, van de kasten, diverse meubelstukken, de houten trap die in een soort ‘koker’ is vormgegeven tot aan de plafondhoge deuren. Elk element is daarbij volledig georiënteerd op het leven van de bewoners, waardoor het interieur als een perfect gesneden maatpak aanvoelt.   

dennebos flooring, the art of living, houten vloer, haard

Prettige woonsfeer

Eyecatcher in de keuken is een luxueuze kastenwand met doorkijkhaard van glas en blauwstaal. Door de slimme positie is er vanuit alle leefruimtes zicht op de haard, waaronder vanuit de tv-kamer die achter de haard is gecreëerd. Materialen zoals houtfineer voor de kasten en een exclusieve houten vloer zorgen daarbij voor warmte, waardoor er een hele prettige woonsfeer is ontstaan.

dennebos flooring, the art of living, houten vloer, parketvloer

Meer over Dennebos Flooring

Hout, één van de oudste natuurlijke bouwmaterialen, is de basis van iedere Dennebos vloer. Duurzaamheid en verantwoord omgaan met een product van moeder natuur, is voor het bedrijf vanzelfsprekend. Met eigen FSC-gecertificeerde bosconcessies en daarnaast aanvoer uit PEFC- en FSC-gecertificeerde bossen zorgt Dennebos Flooring ervoor dat onze bossen blijven bestaan voor volgende generaties. De extra voordelen voor jou behalve de natuurbewuste keuze, zijn alle voordelen van de Dennebos meerlaagsvloeren: stabiel (werkingsarm), geschikt voor het leggen op vloerverwarming, afgewerkt met 100% natuurlijke hardwaxolie. 

dennebos flooring, the art of living, maatwerk, slaapkamer

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Dennebos Flooring

____

____

 

Meer projecten zien van Dennebos Flooring?