• Heatstrip Europe
  • Tolstraat 17a
  • 7482 DC Haaksbergen

Exclusieve inbouwheaters voor terras | HEATSTRIP

Hoe combineer je de charme van een villa met klassiek exterieur met het comfort van een hedendaags interieur? Sels Villabouw ging die uitdaging aan en creëerde, in nauwe samenspraak met de opdrachtgever en interieurarchitect Dieter Vandervelpen, een woning die oud en nieuw deed versmelten tot een uniek geheel. Dankzij de grote mate van verbondenheid tussen de woongedeelten en tussen de tuin en het huis is het zowel een mooie als warme woonomgeving geworden. Er is met name veel aandacht besteed aan het buitengenot door exclusieve inbouwheaters van HEATSTRIP® in te bouwen in het plafond van de overkapping. Op die manier verleng je warme zomeravonden oneindig!

Innovatief

HEATSTRIP® is dé innovatieve terrasverwarmer en is speciaal ontwikkeld voor het verwarmen van verschillende binnen- en buitentoepassingen. De elektrische inbouwheaters van HEATSTRIP® hebben een hoge output en kunnen zorgen voor een effectieve en energiezuinige comfortverwarming voor buiten- (overdekt en deels open) en binnenruimtes. Naast elektrische terrasverwarmers heeft HEATSTRIP® ook een fraaie terrasverwarmer op gas.

Efficiënt

De door Thermofilm ontwikkelde HEATSTRIP® is uiterst efficiënte elektrische inbouwheaters, die in tegenstelling tot veel andere heaters zeer energiezuinig zijn. De heatstrips zijn ultradun, geven geen scherpe rode gloed af en kunnen op een groot aantal verschillende locaties worden gebruikt. Bij dit project van Sels Villabouw zie je dat de zwarte strips vernuftig zijn weggewerkt in het zwarte plafond van de overkapping. Je kan de heaters alleen aanwijzen met vol daglicht en een zoekend oog.

Stralingswarmte

De HEATSTRIP® maakt gebruik van het stralingswarmteprincipe. Hierdoor zijn de terrasverwarmers ideaal voor verschillende buitentoepassingen. Denk hierbij aan terrassen, horecagelegenheden, patio’s, veranda’s, binnenplaatsen, balkons en ga zo maar door. Ook om magazijnen, showrooms of rookruimtes te verwarmen, zijn de heatstrips zeer geschikt.

Accessoires

HEATSTRIP® heeft overal aan gedacht, zo zijn er verschillende accessoires om je inbouwheaters op een slimme en stijlvolle manier te installeren. Denk aan inbouwbakken, verlengbeugels of de verplaatsbare stand. Het innovatieve design van HEATSTRIP® zorgt voor een comfortabele, gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een heerlijke aangename warmte.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

___

Heatstrip, terrasverwarming

___

Meer projecten bekijken van HEATSTRIP?