• Tieleman Keukens
  • Korendreef 15
  • 3241 AS Middelharnis
  • Contact:
  • Tel.: 0187-602555
  • E-mail: info@tieleman.nl

Exclusieve keuken bekend van tv! | Tieleman Keukens 

Komt deze prachtige keuken by Mereno je bekend voor? Dat kan goed kloppen! Deze keuken is de setting geweest voor de opnames van Business Class op RTL 7. Deze waanzinnige keuken is al heel ooglijk vanwege het design, maar ze heeft ook heel exclusieve opties, zoals flexibele kookzones en wijnkoelkast. In dit artikel vertellen we je graag meer over de Mantua by Mereno, een exclusieve keuken van Tieleman Keukens die we hier graag in de spotlights zetten.   

Design

Deze exclusieve keuken heeft lakfronten in een bronskleur. De hoge kastenwand heeft een kunststof Eucalyptus houtdecor. De metalen rekken boven het spoelgedeelte zijn in een lak in Gunmetal kleur. Passend bij deze keuken is de tafel in Eucalyptus houtdecor, afgewerkt met Fenix stroken en poten. Deze voorbeeldruimte is in detail afgewerkt met bijpassende rekken aan de muur met natuurlijke decoratie.

 

Keukenapparatuur

De exclusieve keuken is volledig voorzien van keukenapparatuur van het merk Siemens. Zo beschikt de keuken over twee ovens: een compacte oven met magnetron en pulsesteam en een compacte fullsteam oven. Ook heeft de keuken een flexinductie kookplaat. Een flexinductie kookplaat beschikt over flexibele kookzones, zodat je meer vrijheid hebt in het koken. Je kunt namelijk zelf bepalen waar je je pannen op de kookplaat gebruikt. Boven de kookplaat hangt een design afzuigkap van Siemens. 

Extra luxe

Een extra luxe in deze exclusieve keuken is de wijnkoelkast die de wijn op de juiste temperatuur houdt. Ook is deze keuken voorzien van een compacte inbouw espressoapparaat. Het aanrechtblad van Arte is in de kleur Taga Xgloss, uit de ‘stonika’ collectie van Dekton. Deze collectie bestaat uit bijzondere, nieuwe tinten geïnspireerd op natuursteen. De kleuren hebben een glansrijke afwerking en karaktervolle aders. De Taga Xgloss sluit aan op de marmer trend en heeft met zijn grijsachtige tinten een natuurlijke structuur.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Tieleman Keukens

_____

tieleman

_____

Meer projecten bekijken van Tieleman Keukens?