Exclusieve apparatuur in keuken met marmer

Sub-Zero Wolf

Waan je in de luxe met deze geweldige keuken van interieurarchitect Dimitri de Roeck. De keuken is een belangrijk onderdeel van het huis, deze bepaald echt de sfeer. In deze keuken wordt de charme van twee soorten marmer gecombineerd met het rvs-materiaal van het luxe keukenapparatuur van Sub-Zero en Wolf. Allebei de elementen komen in deze combinatie perfect uit. Je krijgt hierdoor een strakke chique keuken die toch heel veel sfeer geeft. Het resultaat is adembenemend.  

Sub Zero Wolf, The Art of Living

Hoogste niveau koelen en conserveren met Sub-Zero Wolf

Een echte eyecatcher in deze loft in Amsterdam is de side-by-side koel-vriescombinatie uit de classic serie van Sub-Zero. Ook de ovens en warmhoudlades zijn helemaal afgestemd op de rest van de keuken. Een iconisch rooster, rvs-materiaal en de slanke handvaten maken de keuken één geheel. Bovendien is deze koel-vriescombinatie voorzien van geavanceerde technieken waardoor voedsel nog langer vers blijft.  

De woonkeuken is ook voorzien van een prachtige wijnbewaarkast. Deze beschikt over twee verschillende compartimenten. Zo kunnen rode en witte wijnen op de perfecte temperatuur geconserveerd worden. De wijnbewaarkast beschikt tevens over UV-werend glas waardoor de geur, kleur en smaak optimaal blijven. Een handige tool die jij zeker niet meer kan missen in je keuken.  

Luxe koken met de apparatuur van Sub-Zero Wolf

Interieurarchitect Dimitri de Roeck heeft in deze keuken gekozen voor de keukens van Wolf, gecombineerd met een warmhoudlade aan de onderzijde. De stijlvolle handgrepen vind je terug in verschillende onderdelen van de keuken. Het rvs-materiaal van de ovens en warmhoudlade sluit aan bij de grijstinten van het Grigio Perla marmerenkeukenblad en het gecombineerde marmer van Herringbone en Armani. Als finishing touch staat er ook nog een Two Slice Toaster op het aanrecht. Deze kon niet ontbreken door zijn robuuste design en rvs-uitstraling.  

 

Sub Zero Wolf, The Art of Living

Editor: Media team

Datum: 17-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Online redactie The Art of Living

Fotografie: Sub Zero Wolf