keukeninspiratie, Neolith, keramische tegels, natuursteen

Exclusieve keukeninspiratie | Neolith

De keuken is voor velen hét hart van de woning. Een ontmoetingsplek in huis en een plek waar je bij elkaar komt en wordt besproken hoe de dag is verlopen. Het is daarom van belang dat de keuken een plek is waar jij je fijn voelt. Ga jij binnenkort een keuken kopen of jouw keuken verbouwen? Lees dan snel verder voor meer exclusieve keukeninspiratie.

Veel mogelijkheden

Een keuken uitzoeken is niet zomaar iets. Er zijn super veel mogelijkheden en stijlen waardoor het soms moeilijk kan zijn om een goede keuze te maken. Omdat de keuken vaak een grote rol speelt in de indeling en het interieur van de woning is het belangrijk om eerst goed bij jezelf na te gaan welke elementen moeten terugkomen in jouw droomkeuken. Het opdoen van keukeninspiratie is dan een goed idee. Zo kom je erachter wat je wel en wat je niet wil.

keukeninspiratie, Neolith, keramische tegels, natuursteen

Werkblad

Het werkblad is hét belangrijkste element van de keuken. Een mooi werkblad zorgt er namelijk voor dat de keuken een heel ander aanzicht krijgt. We zien steeds vaker dat er gekozen wordt voor een keramisch werkblad in de keuken. Dit zorgt er niet alleen voor dat je keuken meteen in het oog springt maar het geeft ook een luxueuze en natuurlijke uitstraling.

keukeninspiratie, Neolith, keramische tegels, natuursteen

Natuursteen

Hét exportbedrijf in de natuursteenbranche is Neolith. Het bedrijf, gespecialiseerd in keramische tegels, is niet meer weg te denken uit de markt. Neolith maakt gebruik van gerecycled natuursteen dat zowel voor binnen als buiten is gemaakt. Doordat het materiaal volledig bestaat uit natuurlijke stoffen, kent het veel bijzondere eigenschappen. Zo is het bestand tegen extreem hoge temperaturen, is het gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen krassen en slijtage. Benieuwd naar meer keukeninspiratie? Neem dan eens een kijkje op de pagina van Neolith!

Tekst: Yasmin Mooren

____

Meer projecten van Neolith bekijken?

 

keukeninspiratie, Neolith, keramische tegels, natuursteen

Neolith | Natuursteen


Neolith is een pionier, een merk dat veelzijdige hightech-oplossingen biedt met avant-gardistische eigenschappen.
__

Alle projecten van Neolith bekijken?