Exclusieve keukens volgens Hollands recept, Kuivenhoven keukens, maatwerk keuken

  • Kuivenhoven Keukens
  • Oegstgeesterweg 204b
  • 2231 BD Rijnsburg

Exclusieve keukens volgens Hollands recept | Kuivenhoven keukens

De keuken is de ziel van een huis, de plek waar alles samenkomt en met elkaar wordt genoten van ontmoetingen en heerlijk eten. Niet voor niets besteden we de laatste jaren steeds meer aandacht aan de gemakken en luxe van onze exclusieve keukens. Een bedrijf dat daar alles over weet, is Kuivenhoven keukens. Al meer dan 50 jaar ontwerpt, produceert en monteert Kuivenhoven keukens de meest exclusieve keukens op maat vanuit eigen fabriek.

Opgericht

Kuivenhoven keukens werd in 1966 opgericht door Maarten Kuivenhoven. Vandaag de dag wordt het bedrijf gerund door zijn zoon Henry Kuivenhoven. In de geest van zijn vader bouwde hij Kuivenhoven keukens uit tot één van de meest aansprekende keukenfabrieken met exclusieve keukens van Nederland.

Exclusieve keukens volgens Hollands recept, Kuivenhoven keukens, maatwerk keuken

Droomkeuken

“Het is onze missie om samen met onze klant zijn droomkeuken te ontwikkelen, geheel conform de wensen en smaak, aangepast aan iedere ruimte en met elke gewenste luxe en innovatie,” aldus Henry. “Alles wordt daarbij in eigen beheer vervaardigd door ons team van gekwalificeerde vakmensen; van de eerste schets tot aan de realisatie in onze eigen fabriek en de montage van exclusieve keukens op locatie. We gaan hierin heel ver, kunnen snel en flexibel inspelen op vragen en zo een unieke keuken creëren volgens Hollands recept.”

Langer mee

Goede exclusieve keukens gaan vaak langer mee dan de apparatuur. Door de apparaten te vervangen voor nieuwe, zuinige en voorzien van de laatste technieken is uw keuken weer helemaal van deze tijd!

Aanschaf

Een nieuwe keuken is uiteraard prachtig maar ook een behoorlijke aanschaf en een ingrijpende verbouwing. Voor veel mensen is dit vaak een reden om dit uit te stellen. Toch blijkt na enkele jaren dat bepaalde apparatuur minder gaat presteren en/of niet meer van deze tijd is. Nieuwe apparaten zijn zuiniger en bieden meer mogelijkheden.

Apparaten

Door de apparaten te vervangen kan uw keuken dus weer helemaal up-to-date zijn. Ondanks alle gestandariseerde afmetingen is het vervangen van de apparatuur in exclusieve keukens niet altijd eenvoudig. Aansluitingen kunnen anders zijn en om het precies sluitend te maken moet je precies weten hoe je een apparaat moet installeren.

Exclusieve keukens volgens Hollands recept, Kuivenhoven keukens, maatwerk keuken

Niet alleen thuis in keukens

Kuivenhoven keukens is niet alleen thuis in keukens, ook al het ander maatwerk kan door het bedrijf worden gerealiseerd. “Denk aan kastenwanden en badmeubels. Het voordeel is dat de klant maar één partij hoeft in te schakelen. Hierdoor sluit alles goed op elkaar aan en ontstaat een interieur dat volledig aan de wensen van de klant voldoet.”

___

Meer projecten zien van Kuivenhoven Keukens?