Haagsche Kunsthandel, exclusief, kroonluchters

  • Haagsche Kunsthandel | Groenensteyn Crystal Lighting
  • Nachtegaalspad 2
  • 3651 LM Woerdense Verlaat

Exclusieve kroonluchters | Haagsche Kunsthandel

De Haagsche Kunsthandel heeft met dit unieke project exclusieve kroonluchters ontworpen voor herenzaak Verdi. De eigenaar was opzoek naar iets speciaals, een echte eyecatcher. De Haagsche Kunsthandel ontwierp voor deze klus een kroonluchter van maar liefst 5 meter lang en daarnaast nog een aantal kleinere kroonluchters.

Swarovski kristallen

De Haagsche Kunsthandel begon met het ontwerpen van de 5 meter lange kroonluchter. Hierbij hebben zij rekening gehouden met de wensen van de klant. Er is gekozen voor prachtige Swarovski kristallen. Deze Swarovski stenen zijn perfect voor dit project omdat ze een echte blikvanger zijn. De kristallen zweven als het waren door de 10 meter lange hal.

Enorme klus

Voor de Haagsche Kunsthandel is het een enorme klus. Een kroonluchter van 5 meter lang maken is niet iets wat ze elke dag doen. Daarnaast moeten er ook nog een aantal kleinere exclusieve kroonluchters gemaakt worden. Dit is echt handenwerk, waarbij de kristallen steentje voor steentje bevestigd worden. Met veel liefde voor het vak maakt de Haagsche Kunsthandel een verbluffend eindproduct.

Prachtig entree

Wanneer de klanten van Verdi de winkel betreden, komen ze binnen in een prachtige hal. Hier hangt de Maria Theresia kroonluchter, ook gemaakt van Swarovski kristallen. Dit is één van de meest gewilde kroonluchters en wordt ook wel een echte klassieker genoemd.

Gouden kroonluchters

Voor dit project is er gekozen voor goud gekleurde kroonluchters. Deze passen erg goed bij het klassieke interieur. De exclusieve kroonluchters maken de ruimte helemaal af en zorgen voor een sfeervol geheel.

Tekst: Haagsche Kunsthandel
Fotografie: Haagsche Kunsthandel 

____

Haagsche kunsthandel, kristallen kroonluchters, verlichting, kroonluchters, kristallen verlichting

____

Meer projecten bekijken van Haagsche Kunsthandel?