Exclusieve lamellendaken als horeca terrasoplossing

Avalon – Exclusive Outdoor Solutions

Naast exclusieve terrasoplossingen voor de particulier, biedt Avalon – Exclusive Outdoor Solutions ook passende maatwerkoplossingen voor de horecabranche. Zo hebben zij een bijdrage mogen leveren aan het plaatsen van lamellendaken voor het terras bij BeachClub LSeven te Boxtel. De locatie, de architectuur, het interieurdesign, alles is er op gericht om de gasten te ontvangen in luxe. Uiteraard is hier ook bij de keuze van de stijl en uitvoering van de lamellendaken rekening mee gehouden.

Lamellendak Imago: imposant en stijlvol

Voor het terras met vrij uitzicht op het Leijsenven is gekozen voor het lamellendak type Imago in gekoppelde uitvoering. Zodra je vanuit de entrée doorloopt naar het terras, sta je direct onder dit imposante en exclusieve lamellendak. Op dit terras is gekozen voor luxe relaxfauteuils waar de gasten heerlijk kunnen genieten van de ongedwongen sfeer onder het lamellendak. Door het kantelen van de lamellen kan de ideale lichtinval worden gecreëerd en biedt de lamellenoverkapping beschutting bij een regenbui. De vlakke lamel zorgt in gesloten stand voor een strakke uitstraling en een volledig waterdichte overkapping. Voor de kleurstelling is gekozen voor een structuurlak poedercoating, zwart aan de buitenzijde en de staanders, dark bronze aan de binnenzijde van het frame en de lamellen. Deze kleurencombinatie zorgt voor een chique uitstraling en past perfect bij de uitstraling van de buitengevel. Tijdens het vallen van de schemering wordt de LED-verlichting onder het lamellendak ingeschakeld en vormt het terras de verbindende factor tussen de sfeervolle binnen- en buitenruimte.

Comfortabel buitenleven: overkapping met ingebouwd lamellendak

Voor het terras gelegen aan de oostzijde werd een meer beschutte plek gecreëerd voorzien van een buitenhaard, glazen windschermen en een vaste dakconstructie met daarin geïntegreerd twee lamellendaken. Hierbij is de lamellenoverkapping type Alba Liberty gekozen, waarbij het kader ingebouwd is in een houten dakconstructie en de fraaie hardhouten plafondbekleding zorgt voor een warme uitstraling. Ook hier vormt de dark bronze kleur van het aluminium frame en lamellen een prachtige match met de omgeving. Het kantelen van de lamellen zorgt ook op dit terras voor een aangename lichtinval. Kortom: het gevoel van buiten, maar met de sfeer en het comfort van binnen.

Avalon – Horeca terrasoplossingen

Zoals u ziet zorgt de combinatie van beide lamellendaken, toegepaste terrasmeubilair, gebruikte materialen en kleurstellingen en diverse accessoires voor een prachtig geheel, waar de gasten van LSeven optimaal kunnen genieten van de omgeving en het buitenleven.

Het succes van het horecaterras wordt vooral bepaald door de gastvrijheid van de ondernemer en zijn team én de mate van comfort dat de gasten ervaren. Met een flexibele terrasoverkapping van Avalon wordt een sfeervolle multifunctionele en kwalitatieve buitenruimte gecreëerd, wat zorgt voor een verbetering van de uitstraling van de horecazaak, een toename van aanloop, het behalen van meer omzet en het verkrijgen van zeer tevreden gasten, die graag nog eens terugkomen.

Editor: Media team

Datum: 28-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living