Leefkeuken, Sjaak Goud, the art of living

Exclusieve leefkeuken | Sjaak Goud Architect

Een villa met een modern-strak karakter, die perfect past binnen de omgeving en waarin het heerlijk wonen is. Met die wens klopten de bewoners van deze schitterende villa aan bij Sjaak Goud Architect. Wat volgde was een intensief ontwerp- en realisatietraject. Een belangrijke wens was een exclusieve leefkeuken. Deze is in open verbinding gebracht met een royale living. Het huis heeft contrast gekregen door de toevoeging van de kleur zwart. De kleur zwart is diep en intens en geeft daardoor ook een diepere lading. Lees, kijk en verwonder je!

Leefkeuken, Sjaak Goud, the art of living

Open haard: Warmtestore.

Betonvloer: BetonReform Industrie B.V. Kunstwerk in de keuken: Jacksart. Elektrische installaties: Elektro Vermeulen.

Keuken – volledige realisatie: Tieleman Keukens.Kokendwaterkraan: Quooker Nederland BV. Keukenapparatuur: Miele Nederland BV. Open haard: Warmtestore.

Ultieme beleving

De exclusieve leefkeuken is aan de voorzijde van de villa gesitueerd. De grote glaspartijen en een bewust gecreëerde spring in de gevel bieden mooie doorkijken naar buiten. Hierdoor kan zowel de riante tuin, voor en achter, als de architectuur ultiem beleefd worden. Vanuit de keuken heb je maximaal zicht op de prachtige waterpartij die aan de voorzijde ligt. Door de maximale binnen-buitenrelatie heb je het gevoel dat de tuin onderdeel is van het huis. De enorme lengte van het keukenblad loopt over in een lange tafel, waardoor het mogelijk is om met een groot gezelschap in alle luxe te dineren. Het aparte koffiehoekje voegt knusheid toe, evenals de sfeervolle haard.

Deuren: Muller Wonen op Maat. Fabrikant deuren: ANYWAYdoors.

Leefkeuken, Sjaak Goud, the art of living


“Dankzij de toepassing van mooie materialen is het geheel extra bijzonder geworden’’”


Badkamer kranen en douches: Hotbath B.V.

Leefkeuken, Sjaak Goud, the art of living

Sjaak Goud, the art of living

Tuinaanleg en onderhoud: Hoveniersbedrijf Frans Toledo.

Sjaak Goud, the art of living

Architect: Sjaak Goud Architecten. Hoofdaannemer: A. den Haan Contractors B.V. Verlichting en verlichtingsplan: Maretti Lighting B.V. Tuinaanleg en onderhoud: Hoveniersbedrijf Frans Toledo

 

Verrassing in petto

Wat deze villa extra bijzonder maakt, is dat je vanaf het moment van binnentreden wordt verrast. Vlak achter de entree is een riante hal gelegen met een enorme vide en prachtige, strakke trap. Hierdoor zijn de begane grond en de eerste verdieping op mooie wijze met elkaar verbonden. En zelfs de toiletruimte is een ware blikvanger, vanwege de bijzondere stenen wand en het luxe wasmeubel met mooie detaillering. De diverse elementen worden extra benadrukt door een uitgekiend verlichtingsplan met passende verlichting van Maretti Lighting. Zo is er in de trapleuning ledverlichting geïntegreerd. De villa voelt heel persoonlijk en daardoor intens aan…

 

Tekst: Dana Otten
Fotografie: Jaro van Meerten

_____

Wil je meer projecten bekijken van Sjaak Goud Architect?