Exclusieve maatwerk keukens en interieur, Keukenhof van Twente, maatwerk keukens

  • Keukenhof van Twente
    Langestraat 39
    7491 AA Delden

Exclusieve maatwerk keukens en interieur | Keukenhof van Twente

Keukenhof van Twente verzorgt sinds tien jaar exclusieve maatwerk keukens. De expertise van Keukenhof van Twente stopt hier echter niet. Vanuit de gedachte dat de keuken het kloppend hart van de woning is, realiseert het bedrijf ook complete interieurontwerpen. De centrale rol van de keuken zorgt er namelijk voor dat de aanwezige stijl bepalend is voor de rest van het interieur. Keukenhof van Twente is de aangewezen partner voor exclusieve keuken- en interieuroplossingen, waarbij letterlijk iedere wens kan worden vervuld.

Exclusieve keukenzaak

Al van jongs af aan werkt Jeroen Meutstege in de keukenbranche. Deze jarenlange ervaring kon hij goed gebruiken toen hij tien jaar geleden, samen met zijn vrouw Erna, de kans zag een exclusieve keukenzaak te beginnen. “In 2009 openden wij onze eerste studio in Holten. Er staan vijf volledig uitgeruste en werkende exclusieve keukens in uiteenlopende stijlen, verschillende kleuren, materialen en afmetingen”, vertellen Jeroen en Erna.

Exclusieve maatwerk keukens en interieur, Keukenhof van Twente, maatwerk keukens

Nieuwste snufjes

“Alle apparatuur is daadwerkelijk aangesloten. Zo kunnen onze adviseurs de nieuwste snufjes laten zien.” Het team van Keukenhof van Twente gaat graag met de klant in gesprek over hun specifieke wensen. “Alles is namelijk mogelijk. Wij maken precies datgeen waar de klant om vraagt.”

Handgeschilderde keukens

“Wij hebben verschillende vakspecialisten in huis, die ervoor zorgen dat iedere keuken uniek is”, vervolgen Jeroen en Erna. “Zo leveren we bijvoorbeeld handgeschilderde exclusieve keukens in iedere gewenste kleur en specifieke keukenbladen. Naar wens helpen wij bij het ontwerpen van andere meubels in de woning. Denk hierbij aan een speciale deur, kamer-en-suite of op maat gemaakte badmeubels.”

Exclusieve maatwerk keukens en interieur, Keukenhof van Twente, maatwerk keukens

Marmeren blad

Keukenhof van Twente werkt veel samen met Natuursteen Totaal. “Zo realiseerden we afgelopen zomer een woonkeuken inclusief kookeiland, uitgevoerd met een bijzonder marmeren blad. Dit blad loopt vanuit de achterwand door in het werkblad en de zijwanden van het eiland. Zodoende loopt de adertekening van het blad exact door. Verder realiseerden we een complete koffiecorner en pasten we luxueuze apparatuur toe, zoals een wijnklimaatkast van Liebherr met humidor.” Naast de keuken en bijkeuken, zijn ook de vloer, badkamer, kinder- en speelkamer aangepakt door Keukenhof van Twente. De stijl van de keuken was hierbij leidend. “Wij zorgen ervoor dat de klant één vast aanspreekpunt heeft, om het de klant zo aangenaam mogelijk te maken.”

Tweede studio

Een aantal jaar geleden opende Keukenhof van Twente een tweede studio in Delden. Die studio staat sinds dit jaar geheel in het teken van Gaggenau. “Dit toonaangevende merk staat voor kwaliteit, innovatie en luxueus design. In Delden kunnen bezoekers het authentieke materiaal, waar Gaggenau bekend om staat, zelf ervaren. Geborsteld edelstaal, gehard glas, massief aluminium; Gaggenau straalt superioriteit uit. Naast het unieke karakter is Gaggenau een duurzaam merk, waar je jaren op kunt vertrouwen.”

Tekst: Marjolein Belzer
Fotografie: Fotostudio Markelo

___

Meer projecten zien van Keukenhof van Twente?