marmeren badkamer, Grand & Johnson, luxe, marmer, donkere keuken, exclusief, high end materialen

Exclusieve marmeren badkamer | Grand&Johnson

Grand&Johnson werkt met een internationaal creatief team, staat garant voor prachtige, prikkelende plannen voor het interieurdesign van woningen en bedrijven en maakt tevens productontwerpen. Het ontwerp voor het meer dan 200 m2 grote appartement aan de Zuidas is een typisch voorbeeld van hun stijl. Gedetailleerd, compromisloos, strak, met warme accenten. Wars van overbodige details. Want: als je alles wat overbodig is weghaalt, dan ontwaar je perfectie. De meest perfecte ruimte van deze woning is de volledig marmeren badkamer.

marmeren badkamer, Grand & Johnson, luxe, marmer, donkere keuken, exclusief, high end materialen

Grand&Johnson heeft dit appartement voorzien van een elegant interieurontwerp.

Adembenemend uitzicht

Op de veertiende verdieping van het strakke appartementencomplex aan de Zuidas is een krachtig statement gemaakt. Grand&Johnson maakte een plan voor de interieurinrichting van een appartement dat nog te koop stond. Het werd een fotorealistische presentatie met verschillende opties. Heldere, strakke lijnen en warme details. Dit plan werd het vertrekpunt van het definitieve ontwerp dat het bureau maakte voor de opdrachtgever. De 3,5 meter hoge muren, het adembenemende uitzicht, de inspirerende hectiek van de Zuidas: het was de perfecte woonplek voor de eigenaar.


“De heerlijke grote hoekbank in de living is een plek waar je even tot jezelf kunt komen”


Strak patroon

Vanuit de hal hebben we een rechte zichtlijn naar de living. Aan de rechterzijde van de gang vinden we de ruime slaapkamers van de kinderen en aan de linkerzijde kunnen we via de glazen wand van de doorkijkwijnkoelkast zo de grote woonkeuken inkijken. Daarachter prijkt het ongelooflijk mooie uitzicht. Aan het einde van de gang is de werkkamer gesitueerd. De werkkamer kan van de living afgesloten worden door twee stalen deuren met glas. De tekening van de horizontale en verticale stalen profielen vormt een strak patroon.

marmeren badkamer, Grand & Johnson, luxe, marmer, donkere keuken, exclusief, high end materialen

Al het maatwerk interieur, waaronder de keuken, is gerealiseerd door Interieurmaker Griekspoor.

De kastenwand wordt verreikt met hoogwaardig keukenapparatuur van Gaggenau.

Leefkeuken

In de living staat een heerlijke, grote hoekbank. Het is een plek waar je even tot jezelf kunt komen. Warme, bruine kleuren in combinatie met grijs en marmer sieren de keuken. De kast in de living heeft een leren inleg en een stalen top. Deze look komt terug in de draagplank. Wanneer je de leefkeuken binnenkomt, zie je meteen aan de linkerzijde een grote kastenwand met nog twee extra aanrechtbladen in een strakke nis. Alle apparatuur om uitgebreid te koken is binnen handbereik. De leefkeuken is het hart van het appartement. Hier wordt naar hartenlust gekookt en vinden mooie gesprekken plaats.

marmeren badkamer, Grand & Johnson, luxe, marmer, donkere keuken, exclusief, high end materialen

De verlichting van Kreon NV is niet alleen functioneel, maar ook sfeerversterkend.

Interieurdesign

Je kunt plaatsnemen op één van de barkrukken of aan de ronde tafel. Waar je ook gaat zitten, overal lonkt het uitzicht. Het appartement heeft twee ruime balkons waar je aan het einde van de dag naar de zon kunt kijken als die ondergaat. Er is alle ruimte voor een heerlijk leven. Hier ben je omringd door prachtige kunst die precies bij het interieurdesign past.


“Als je al het overbodige weghaalt, houd je perfectie over”


marmeren badkamer, Grand & Johnson, luxe, marmer, donkere keuken, exclusief, high end materialen

Marmeren badkamer

Naast de woonkeuken vinden we de master bedroom met een grote inbouwkast en een kleine haard. De ruime marmeren badkamer heeft grote tegels op de grond en aan de wand. Dit walhalla aan marmer vormt werkelijk de mooiste ruimte van het huis. De inloopdouche en het toilet zijn van de badkamer gescheiden door een grote glazen wand met dunne profielen. Het ovale bad staat vrij in de ruimte. Wat een weelde. Wonen op deze plek in Amsterdam is werkelijk een voorrecht.

 

Tekst: Linde ten Broek 

___

Wil je meer projecten zien van Grand&Johnson?