Novalis.o, Moodbuilders, moderne meubels

  • Novalis.O
  • De Lind 67
  • 5061 HV Oisterwijk
  • Contact:
  • Tel.: 013 528 81 09
  • E-mail: info@novaliso.nl

Exclusieve, moderne meubels | Novalis.O 

Novalis.O is een zeer exclusieve meubelwinkel waar ze het juiste thuisgevoel zoeken voor iedere klant. Alles staat hier in het teken van de klant. Zelfs jouw espresso wordt geserveerd in een voorverwarmd kopje op de perfecte temperatuur. Onlangs hebben ze een prachtig interieurproject gerealiseerd in een bijzondere villa, gelegen in een sfeervolle groene omgeving. De bestaande woning werd getransformeerd naar een geheel dat perfect past binnen de moderne tijdsgeest, zowel qua uiterlijk en slimme technologieën als duurzame toepassingen. De intensieve samenwerking tussen architect en interieurontwerper heeft een subliem resultaat opgeleverd. De moderne meubels complementeren de moderne stijl van de architect. 

Statement piece

De grote ruimte waarin gedineerd wordt, is mooi ingericht met een gezellige, lange tafel met moderne meubels, afwisselend stoelen en een bankje. Boven de eettafel hangt een prachtige hanglamp met grote ringen. Dit zorgt voor een echt statement en vanwege het open design wordt het verbluffende uitzicht op de tuin niet belemmerd. Voor de living is gekozen voor een zeer riante bank inclusief chaise longue, zodat je heerlijk met het hele gezin kan hangen bij elkaar. Een contrasterend kleed geeft de ruimte uitstraling. De salontafel is van prachtig dooraderd marmer; een echte eyecatcher in deze living. De tafel wordt vergezeld door twee moderne, koperrode bijzettafels die te verplaatsen zijn voor optimaal gemak. 

Novalis.o, Moodbuilders, moderne meubels

Gespecialiseerd team

Novalis.O is een interieurzaak die ook dient als toonzaal van moderne meubels en andere interieurstukken. Van oudsher was de zaak de toonzaal van een bekende binnenhuisarchitect, waar ook veel kunst werd geëxposeerd. Anton veranderde deze inspiratievolle expositieplek in een van de meest exclusieve interieurzaken van het land. En met groots succes. Samen met een zeer gespecialiseerd team biedt hij een service die reikt tot in de woning en verder. De service is fantastisch, want dit team komt graag bij je thuis om de juiste sfeer te proeven en uitgebreid door te nemen wat de wensen zijn voor elke ruimte. Vanaf daar word je volledig ontzorgd en wacht je een uitgebalanceerd interieur waarin je helemaal kan thuiskomen. 

Novalis.o, Moodbuilders, moderne meubels

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Dré Wouters

___

 

Novalis.O

___

Meer projecten bekijken van Novalis.O?