• Solero
  • Industrieweg 210
  • 5683 CH Best (NL)

 

Exclusieve parasol | Solero 

Solero Parasols is dé vakspecialist op het gebied van luxe zweefparasols, horecaparasols, tuinparasols en muurparasols. Dankzij het enorme aanbod aan diverse soorten parasols en uitvoeringen kan het bedrijf iedere klant op zijn wenken bedienen. Een mooie oplossing op maat is ook geboden binnen dit project van Swkls Architects. Deze waanzinnige, witte villa is indrukwekkend; zowel aan de binnen- als de buitenkant. Denk aan volop marmer in de badkamer, luxe leefkeuken en een zwevende designtrap. Buiten is ook alles tot in de detail afgemaakt: een weelderige tuin, kwalitatief tuinmeubilair en een inventieve parasol van Solero. Dit exemplaar kan geplaatst worden aan de zijkant van de loungebank, zodat de poot nergens in de weg zit.  

Bescherming tegen UVstraling 

Door de opwarming van de aarde en de aantasting van de ozonlaag, worden er steeds minder stralingen gefilterd. Ondanks dat de zon ook positieve effecten heeft, kan een overvloed aan straling zorgen voor een rode, gevoelige huid of zelfs huidkanker. Een parasol met een kwalitatief doek biedt een goede bescherming tegen deze straling. 

Kwalitatieve parasols 

De draden worden één voor één gekleurd en vervolgens wordt het doek van de parasol geweven. De doeken van Solero zijn kleurvast en staan garant voor minimaal vier jaar kleurbehoud, zodat de parasol ieder voorjaar weer gebruikt kan worden. Maar ook tegen de typische Nederlandse zomerbuien is de parasol bestand. Zo beschikt het doek over een waterafstotende coating. Daarnaast zijn de doeken uitermate duurzaam en milieubewust doordat ze gemaakt zijn van volledig gerecycled materiaal. 

Advies op maat 

De vakkundige medewerkers van Solero staan garant voor een passend en eerlijk advies omtrent zonwering. Samen met de klant gaan ze op zoek naar een parasol die past bij de tuin, het gebouw en uiteraard het budget. In de loop van de jaren heeft Solero al menig projecten mogen realiseren voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Aan Solero heb je een betrouwbare partner. 

 

Tekst: Dana Otten
Fotografie: Dré Wouters

 

____

parasoldoeken, solero, the art of living

 ____

 

Meer projecten bekijken van Solero?