Exclusieve raambekleding | Indivipro Exclusieve raambekleding, Indivipro, raambekleding

  • Indivipro Netherlands
  • Vonderweg 39
  • 7468 DC Enter

Exclusieve raambekleding | Indivipro

Denk je aan high-end leertoepassingen in het interieur, dan denk je aan Alphenberg. Met een nieuwe flagshipstore in Waalwijk maakt het leerverwerkingsbedrijf een volgende stap in zijn groei. De showroom laat de wonderlijke mogelijkheden van leren wandbekleding in het interieur zien. De samenwerking met HIP Studio bracht het geheel in een stroomversnelling naar een synergetisch hoogtepunt. In dit project zijn ontelbaar veel specialisten samengekomen om allemaal hun beste producten te kunnen tonen. De showroom staat op naam van Alphenberg, maar Indivipro heeft ook zeker daar een handtekening achtergelaten middels hun raambekleding.

Subtiel

De showroom is eigenlijk een compleet huis geworden. De voorbeelden van Indivipro zijn dan ook eenvoudig aan te wijzen door de routing van het ‘huis’ te volgen. In de living vind je prachtige raambekleding die perfect wegvalt in de muur. De kleuren van de muur en de raambekleding zijn exact hetzelfde, waardoor de raambekleding niet onnodig de aandacht trekt. Ook de behuizing op het kozijn is zo ontzettend subtiel dat je nooit een lompe rol raamdecoratie ervoor hebt zitten. In een living zijn lichtdoorlatende rolgordijnen natuurlijk een perfecte keuze, omdat je overdag natuurlijk licht gewoon nodig hebt. In de keuken is voor dezelfde raamdeco gekozen, alleen dan in een kleur die weer matcht met de kleur daar op de muren.

Beste van het beste

Op de aparte tv-kamer is wederom exclusieve raambekleding van Indivipro opgehangen, maar dan een model uit een andere collectie. Omdat deze loungeruimte al bewust wat eentonig is ingericht wat betreft kleur, mocht de raamdecoratie echt wel wat aandacht trekken. De vakkenverdeling die ontstaat als je kiest voor vouwgordijnen is dan een subtiele smaakmaker van de ruimte. Indivipro kiest alleen voor de beste materialen en heeft daarvoor ook de beste vakmensen in huis. Een mooi bedrijf als dit prijzen we graag aan!

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jurrit van der Waal

____

Raamdecoratie, Exclusief, Design, Interieur

____

Meer projecten bekijken van Indivipro?