Raambekleding, Livium, Gevelbekleding, Shutters, Exclusieve villa

  • Livium B.V.
  • Oosterveldsingel 53
  • 7558 PJ Hengelo

Exclusieve raambekleding | Livium

Deze indrukwekkende villa is ontworpen door Studio Marco van Veldhuizen. De moderne architectuur in combinatie met de bijzondere gevelstructuur en tijdloze uitstraling geven de woning een persoonlijk karakter. Daarnaast is er gebruik gemaakt van veel natuurlijke materialen, waaronder het opvallende rieten dak. Livium verzorgde de exclusieve raambekleding van de woning.

Karakteristieke uitstraling

Een eigentijdse uitstraling in combinatie met warme elementen waren het vertrekpunt van de woning. Dit samenspel is direct terug te zien in de keuze voor strakke vormen in combinatie met houten details en het rieten dak. Dit alles samen zorgt voor een sfeervolle en karakteristieke uitstraling. Daarnaast wilden de opdrachtgevers dat de woning toekomstbestendig werd. Dit is gerealiseerd door een bijgebouw te creëren dat verbonden is met de villa.

Raambekleding, Livium, Gevelbekleding, Shutters, Exclusieve villa

Prachtige raambekleding

De gehele woning is voorzien van donkere lamellen. Deze exclusieve raambekleding is geplaatst door Livium. De lamellen geven een luxe look aan de woning en passen perfect bij het moderne exterieur van de villa. Daarnaast werkt de donkere kleur contrasterend met de witte wanden en het rieten dak.

Raambekleding, Livium, Gevelbekleding, Shutters, Exclusieve villa

Donkere shutters

Livium levert een nieuwe generatie aan zonwering, overkappingen en raambekleding. De collectie is geschikt voor bestaande bouw maar ook zeker voor nieuwbouwprojecten. De shutters van Livium zijn verkrijgbaar in elke gewenste kleur en met of zonder houtstructuur. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en gemakkelijk te bevestigen. De raambekleding van Livium is aan te passen op elke omgeving.

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Jaro van Meerten

____

Raambekleding, Livium, Lamellen, Zonnewering, Exclusieve villa

____

Meer projecten bekijken van Livium?