Exclusieve raambekleding van hoogwaardige kwaliteit

Onel Window Dressings

Wanneer je jouw woning opnieuw gaat inrichten mag mooie raambekleding absoluut niet ontbreken. Niet alleen omdat het jouw interieur de finishing touch geeft, maar ook omdat het nog vele andere voordelen met zich meebrengt. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je de mate van zonlicht kunt reguleren, je privacy kunt bewaren, energie kunt besparen of er temperatuur mee kunt regelen. In welke mate je te maken krijgt met deze voordelen is afhankelijk van de raambekleding die je kiest. Denk dan ook altijd eerst goed na over de functies die de raamdecoratie moet hebben en ga dan pas kijken naar de uitstraling.  

Laten inspireren 

Ben je opzoek naar exclusieve raambekleding van hoogwaardige kwaliteit? Dan ben je bij Onel Window Dressings aan het juiste adres. Ze willen je graag inspireren en tonen jou graag de eindeloze mogelijkheden die het assortiment biedt. Met échte kennis van zaken, passie voor het vak en superpersoonlijke dienstverlening op maat komen ze op afspraak en geheel vrijblijvend bij je langs. Daarnaast zou je ook naar een meubelzaak in Amsterdam kunnen gaan; Decor Amsterdam. Hier hangt de raamdecoratie in verschillende settings, waardoor het de uitgelezen plek is om je te laten inspireren. Er zijn zowel gordijnen als verschillende mooie wevingen te vinden, als strakke jaloezieën. Bovendien is dit de perfecte plek om jouw interieur in één keer samen te stellen.

Meer over Onel Window Dressings 

Onel Window Dressings is al jarenlang specialist in de raambekleding. Zij leveren raamdecoratie van hoge kwaliteit en voor binnen gebruik. Doordat zij al jaren in het vak zitten hebben ze kennis van zaken en streven zij keer op keer naar persoonlijke dienstverlening op maat. Hierdoor weet je dat je jouw wensen en behoeften in acht worden genomen en dat je kunt rekenen op persoonlijk advies. Naast dat zij helpen met het uitzoeken van raambekleding, zorgen zij ook voor de installatie. Alles wordt volledig op maat gemaakt en wordt volgens de laatste leveranciersvoorschriften gemonteerd.  

Editor: Media team

Datum: 02-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie the Art of Living

Fotografie: PWPhotography