keukenapparatuur, the art of living, sub-zero wolf

  • Alluance Group BV
  • Postbus 100
  • 8280 AC Genemuiden

Exclusieve state-of-the-art keukenapparatuur | Sub-Zero Wolf

In de ideale keuken sluiten voedselconservering- en bereiding perfect op elkaar aan. Sub-Zero Wolf heeft dit prachtige keukenontwerp van Martin van Essen voorzien van high-end keukenapparatuur. We vertellen je graag meer over de keukenapparatuur. Kenmerkend voor Sub-Zero Wolf is in ieder geval dat het iconische producten zijn die optimaal functioneren. Iedere kok kan zijn of haar hart hier ophalen!

De koel-vriescombinatie

De Side-By-Side koel-vriescombinatie uit de lijn van keukenapparatuur staat voor optimale conservering van voedsel. Deze koel-vriescombinatie is voorzien van verschillende conserveringstechnologieën, zoals een nauwkeurige temperatuurregeling, geavanceerde luchtvochtigheidsregeling en luchtzuiveringssysteem. Alle componenten om vers voedsel tot 20% langer te bewaren. Dat is dus meteen het einde van weggooien van voedsel. Beter voor het milieu en ook heel prettig om altijd vers voedsel in huis te hebben! 

koelkast, the art of living, sub-zero wolf

Sub-Zero wijnkoeler

Wijnkoelers van Sub-Zero zijn de perfecte combinatie van innovatieve technologie en uitzonderlijk ontwerp. In een wijnkoeler van Sub-Zero worden flessen wijn beschermd tegen alle negatieve effecten van hitte, ongepaste vochtigheid, trillingen en geluid; het perfecte klimaat om alle karakteristieken van de wijn te behouden en daarmee is de maaltijd compleet. Met Sub-Zero ben je verzekerd van verse producten en smaakbehoud. Dat wordt genieten!   

keukenapparatuur, the art of living, sub-zero wolf

Wolf M-serie oven

Dit is een ruime oven met vooraf ingestelde kookprogramma’s en een Dual VertiCross convectiesysteem. Heerlijke maaltijden en baksels in een mum van tijd op tafel toveren is met een oven uit de M-serie van Wolf geen enkel probleem meer. En vanwege het strakke uiterlijk is het ook absoluut geen straf om naar de oven te turen! 

Wolf Rangetop

Deze Wolf Rangetop is identiek met de bovenkant van een dual fuel fornuis en een perfecte keuze in combinatie met een losse oven uit de M-serie. Tevens is deze prachtige Rangetop een mooie oplossing voor extra opbergruimte aan de onderkant. Deze Wolf Rangetop heeft een automatische gasontsteking en vuurherkenning voor optimaal gemak en veiligheid en is uitgerust met de identieke rode knoppen die een precieze temperatuurregeling heel eenvoudig maken. De knoppen zijn ook beschikbaar in zwart en RVS voor een andere look.  

the art of living, sub-zero wolf

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Sub-Zero Wolf

____

____

Meer projecten van Sub-Zero Wolf bekijken?