• Douglas & Jones
  •  
  •  
  •  

Exclusieve tegels | Douglas & Jones 

Een mooi Nederlandse gezegde is ‘Beter goed gejat, dan slecht bedacht.’ Dat dachten ook de bewoners van deze prachtig verbouwde woning. Ze werden spontaan verliefd op de verbouwschetsen van de buren – gemaakt door architect Tom Kroeze – en besloten om alle ideeën 1 op 1 over te nemen. Voor een achteraanzicht betekent dat twee fantastisch gespiegelde huizen. Binnen is nog zoveel meer om verliefd op te worden. De leefkeuken met marmeren blad is waanzinnig, de living met open karakter doet heel prettig aan en het vrijstaande bad boven is enorm uitnodigend. Vooral de exclusieve tegels op de badkamer zijn het enorm waard om een artikel aan te wijden.  

 

De visie

De prachtige, exclusieve tegels waarmee de badkamervloer is gelegd zijn een topper uit de collectie van Douglas & Jones, namelijk  de Pietra Grey van de serie One by One van Douglas & Jones. De moderne consument, maar ook de professional, wil zoveel mogelijk flexibiliteit en keuzemogelijkheden en beschikbaar op die momenten die hem of haar het beste past. Innovatie staat centraal in alles wat ze doen. 

De tegel in dienst van het bad 

Binnen de Douglas & Jones collecties is een grote variatie aan exclusieve tegels te vinden. Vele verschillende stijlen, formaten, kleurtinten en structuren. Voor ieder wat wils! Op die manier kun je echt de badkamer creëren die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Of je nu gaat voor XS of XL, voor spierwit of bontgekleurd of juist voor een natuurlijke uitstraling, voor ieders individuele wens is wel een geschikte tegel te vinden. Zo zet je in je badkamer met een van deze blikvangers precies de sfeer en stijl neer die jij wenst. Deze donkere tegel met lichte adering vormt een mooi podium voor het stijlvolle, vrijstaande bad. 

 

Tekst: Desiree Pennings
Fotografie: Jurrit van der Waal

____

____

Meer projecten bekijken van Douglas & Jones?