exclusieve tegels, the art of living, douglas & jones

  • Douglas & Jones
  •  
  • |
  •  

Exclusieve tegels | Douglas & Jones

Douglas & Jones is een bijzonder merk dat is ontstaan uit vele samenwerkingen. Deze samenwerkingen in combinatie met een berg aan ervaring hebben ertoe geleidt dat het merk naam heeft gemaakt in de wereld van interieurdesign. Door de veelzijdige collectie is er voor ieder interieur en exterieur een oplossing. In dit artikel zetten we de One by One serie in de spotlight. Deze exclusieve tegels zijn de perfecte combinatie tussen mooi en uiterst praktisch.  

exclusieve tegels, the art of living, douglas & jones

Serie One by One

De serie One by One is een exclusieve collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen. Bovendien zijn minder voegen extra hygiënisch voor de toepassing in badkamer en keuken. Niet alleen in iedere ruimte toepasbaar, maar de exclusieve tegels kunnen ook aansluiten op iedere woonstijl. Als solide basis, maar ook als uitgesproken sfeermaker. 

exclusieve tegels, the art of living, douglas & jones

Mooi en praktisch

De serie One by One biedt een klassiek marmerdesign in een hedendaags ontwerp. Een collectie waarin het authentieke en karakteristieke gevoel van natuursteen tegels volledig tot uitdrukking komt. De tegels zorgen zowel op wanden en vloeren voor een enorme stilistische veelzijdigheid. Een collectie van rijke kleurtinten, afmetingen en opmerkelijk decoratieve uitvoeringen. 

exclusieve tegels, the art of living, douglas & jones

Vele kleurvarianten

De serie One by One is verkrijgbaar in vele kleurvarianten: van lichte, zachte kleuren tot diep en donker. Van het rijke wit van de Calacatta Bellis tot de donkere tegels Solida Black en Night Black. Daarnaast zijn er diverse warme grijstinten als Pietra GreyGrey Resin, Soldia GreyGrey en Urban Great Grey. Maar ook lichte kleuren als Sand en Urban Great Ivory. Tevens is er een grote diversiteit aan afwerking en structuur van de tegels, allen in het formaat 100 x 100 cm.

exclusieve tegels, the art of living, douglas & jones

 

Tekst: Douglas & Jones
Fotografie: Douglas & Jones

____

Douglas & Jones, tegels, interieur, nieuwste trends, vloeren, tegelvloer, exterieur, terras, Wandtegels, buitenvloeren,

___

Meer projecten bekijken van Douglas & Jones?