Douglas & Jones, tegels, exclusief

  • Douglas & Jones
  • |

Exclusieve tegels | Douglas & Jones

Inmiddels een bekende naam op het gebied van interieur en exterieur: Douglas & Jones. Door partnerships met onder andere Studio Piet Boon en vtwonen, maar ook zeker op eigen kracht. Het in exclusieve tegels gespecialiseerde bedrijf laat de rijkdom van één tegel zien met de One by One serie.

Douglas & Jones

De exclusieve tegels van Douglas & Jones lopen vooruit op de nieuwste trends en zijn het begin van een nieuw interieur. De focus ligt hierbij op innovatie, topkwaliteit en liefde voor design. Met Douglas & Jones ontstaat een nieuwe wereld aan boeiende en hoogwaardig functionele oplossingen. De nieuwe tegelserie One by One is toepasbaar op ieder interieur.

De rijkdom van één tegel

De serie One by One is een collectie met een enorme veelzijdigheid aan exclusieve tegels. De tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen. De tegels zijn niet alleen mooi, maar ook erg praktisch.

Mogelijkheden

Het rijke pallet aan verschillende kleurtinten en vooral de grote afmetingen bieden een veelvoud aan elegante mogelijkheden voor elk denkbare toepassing. Een unieke mix van stijlen met een bijzonder resultaat. Niet alleen voor een karakteristieke woonvloer, maar ook bijvoorbeeld voor een sfeervolle en luxueuze uitstraling in de badkamer.

Enorm veelzijdig

Niet alleen is One by One in iedere ruimte toepasbaar, de exclusieve tegels kunnen aansluiten op iedere woonstijl. Als solide basis, maar ook als uitgesproken sfeermaker. De tegels zijn verkrijgbaar in meerdere stijlvolle uitvoeringen zoals een klassieke marmervariant, tijdloos natuursteen of industrieel beton.

Douglas & Jones, tegels, exclusief

 

Tekst: Douglas & Jones
Fotografie: Douglas & Jones

____

Douglas & Jones, tegels, interieur, nieuwste trends, vloeren, tegelvloer, exterieur, terras, Wandtegels, buitenvloeren,

____

Meer projecten zien van Douglas & Jones?