Van Bruchem Staircases, trap op maat

  • Van Bruchem Staircases
  • Skoon 80 – F
  • 1511 HV Oostzaan

Exclusieve trap op maat | Van Bruchem Staircases 

Voor deze prachtige moderne woning in Amsterdam heeft Van Bruchem Staircases de wenteltrap ontworpen en gerealiseerd. Deze trap op maat is een echte eyecatcher in de ruimte vanwege haar bijzondere vorm en exclusieve uitstraling. De trap past perfect in de woning, omdat deze volledig op maat is gemaakt.  

Doorlopend geheel

De trapbomen zijn van rubberwood gemaakt om een strak en doorlopend geheel de creëren. De binnenbomen van de trap op maat verspringen op elke verdieping ten opzichte van elkaar om de trap op maat een speels effect te geven. Vooral vanuit het bovenaanzicht laat dit een interessant lijnenspel zien. 

Van Bruchem Staircases, trap op maat

Warm en stijlvol

Omdat de trap op maat een aanwezige factor is in de ruimte, vonden de bewoners het belangrijk dat het daarbij niet alleen een eyecatcher zou zijn, maar dat het ook zou bijdragen aan de sfeer die de ruimte daarbij krijgt. Daarom is ervoor gekozen om de treden en stootborden van donker geolied eikenhout te maken. Dit natuurlijke materiaal geeft diepte aan het ontwerp en zorgt voor een warme uitstraling. 

Van Bruchem Staircases, trap op maat

Verbinden

Met meer dan 128 jaar ervaring is Van Bruchem Staircases een zeer betrouwbare specialist op het gebied van een trap op maat. Of het nu gaat om ontwerpen of plaatsen, Van Bruchem Staircases weet de fijne kneepjes van het vak. In ieder project gaan de ontwerpers samen met de opdrachtgever aan de slag om te kijken naar een prachtig ontwerp voor zowel de woning als de bewoner. Van Bruchem Staircases vindt altijd wel een passende oplossing. 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Van Bruchem Staircases

____

____

Alle projecten van Van Bruchem Staircases bekijken?